Anamaria Marinca vorbește despre colaborarea cu Brad Pitt, în „Fury”

De: Carmen Ulian / 22.10.2014, 18:00
Anamaria Marinca vorbește despre colaborarea cu Brad Pitt, în
Colega de platou a lui Brad Pitt în pelicula "Furia: Eroi anonimi/ Fury" spune despre marele actor că a fost un sprijin deosebit. La fel și despre regizorul David Ayer.

Pe 19 octombrie, lungmetrajul a fost proiectat în premieră în închiderea Festivalului de Film de la Londra, în prezența actorului Brad Pitt și a regizorului David Ayer. De asemenea, la premiera lungmetrajului au participat actorii Anamaria Marinca, Alicia Von Rittberg, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Jon Bernthal și Michael Peña.

După premiera lungmetrajului, actrița a fost întrebată cum a fost să filmeze o scenă atât de intensă precum cea prezentată în drama de război, Anamaria Marinca a precizat că, într-un fel, pentru ea „nu a fost atât de greu”, având în vedere că „băieții au creat întreaga atmosferă”.

Întrebată dacă relația dintre regizorul filmului și actorul Brad Pitt a fost una „naturală”, Anamaria Marinca a precizat că, „în momentul în care au ajuns în distribuție, ei deja se purtau ca o familie”.

„A fost un proces neobișnuit. M-am simțit foarte apropiată de ei și m-am simțit în pericol și în siguranță în același timp. Știu că este un paradox, dar a fost o perioadă nebună pentru noi toți”, a mai spus Marinca.

Citește mai multe detalii despre impresiile actriței Anamaria Marinca despre munca în filmul Fury, pe Mediafax