Anamaria Prodan, în costum de epocă purtate la ”Poftiţi la muncă” – FOTO

De: Cătălina Matei / 11.12.2016, 13:03
Anamaria Prodan, în costum de epocă purtate la ”Poftiţi la muncă” - FOTO
Anamaria Prodan pare să fie concurentul ideal în această ediţie ”Poftiţi la muncă”, ce va fi difuzată luni, 12 şi marţi 13 decembrie la Antena 1, de la ora 20:30.

Cei care i-au fost adversari în competiţiile gospodăreşti organizate de Nea Mărin nu au avut nicio şansă din simplu motiv că Aneimaria îi place să muncească şi are şi multă experienţă, nimic nefiind nou sau prea greu pentru ea.

Eu am crescut la ţară şi mi-am ajutat bunica în toate treburile gospodăreşti. În plus, deşi multe lucruri m-au provocat, nimic nu mi s-a părut greu pentru că îmi plac treburile de acest fel şi îmi place să muncesc”, spune ea.

Tocmai de aceea este poate una dintre puţinele vedete invitate care nu a fost niciodată certată de Nea Mărin şi care s-a şi distrat foarte mult, mai ales la balul de caritate de la Palat.

Cel mai mult mi-a plăcut zona în care am mers şi am filmat, la Avrig, şi la Palat, la balul de caritate. A fost foarte frumos! Mi-aş fi dorit să trăiesc în acele vremuri, cu acele costume minunate pe care le-aş purta toată viaţa”, iar asupra acestui aspect toată lumea a căzut de acord, inclusiv Dan Helciug, Oana Roman şi Marius Elisei.

Cum au reuşit cei din urmă, împreună cu Liviu Vârciu, să îl scoată din minţi pe Nea Mărin, telespectatorii Antena 1 vor afla la începutul săptămânii viitoare, de la ora 20:30.