Anamaria Prodan le-a făcut fiicelor sale contracte de 1.000 $ pe lună. Au şi bonusuri

De: Cristiana Trifu / 23.11.2017, 10:43
Anamaria Prodan le-a făcut fiicelor sale contracte de 1.000 $ pe lună. Au şi bonusuri
Anamaria Prodan Reghecampf, impresar de fotbal, fostă vedetă de reality show, soţia antrenorului Stelei şi prezentatoarea emisiunii Gospodar fără pereche, reuşeşte să găsească un echilibru între viaţa personală şi cea privată.

 Fiica Anamariei Prodan, cu mâna pe sânii unei fete. Minora, goală şi în ipostaze indecente – FOTO

Anamaria Prodan, în lenjerie intimă. A slăbit şi arată într-un mare fel! – FOTO

Vedeta are o relaţie strânsă cu copii ei, chiar dacă cele două fiice se află la studii peste Ocean.  Rebecca şi Sarah locuiesc în SUA, unde studiază la facultăţi prestigioase din New York, respectiv Miami.

Chiar dacă ţin legătura de la distanţă, Anamaria Prodan Reghecampf s-a preocupat de confortul fiicelor sale aflate în America. 

“Ele au salariu în fiecare lună. Dacă fac ceva deosebit, primesc bonus, avem contract. Exact cum le fac fotbaliştilor, aşa au şi ele. Contract verbal. Rebecca este la New York, cea mică este la Miami. Rebecca are un salariu de 1000 de dolari pe lună, la fel are şi Sarah. Dacă fac ceva wow, primesc bonusuri care variază de la 100 de dolari la 1000. Cea mare, ca toţi americanii, pentru că are cetăţenie americană, munceşte, este la facultate, dar şi munceşte. Este foarte mândră de realizările ei, cu un salariu pe lună pe care nu-l ştiu, este secret, sunt bănuţii ei şi face ce vrea. Dar în momentul în care a câştigat acest post de asistentă, m-am bucurat foarte tare şi i-am aplicat un bonus”, a declarat, pentru libertatea, Anamaria Prodan Reghecampf.