Anamaria Prodan, prezentatoare tv! Ce emisiune găzduieşte

De: Alexandra Necsoiu / 09.05.2017, 12:18
Anamaria Prodan, prezentatoare tv! Ce emisiune găzduieşte
Anamaria Prodan Reghecampf, impresar de fotbal, fostă vedetă de reality show şi soţia antrenorului Stelei, revine în televiziune.

Ea  va prezenta emisiunea Gospodar fără pereche, proiect ce este încă în pregătire. 

 Fiica Anamariei Prodan, cu mâna pe sânii unei fete. Minora, goală şi în ipostaze indecente – FOTO

Anamaria Prodan, în lenjerie intimă. A slăbit şi arată într-un mare fel! – FOTO

„M-am născut şi am crescut cu Pro TV, iar acest proiect este o provocare unică pentru mine! Ştiu ce înseamnă viaţa la ţară, nu m-am ferit niciodată de muncă şi promit că o să le testez abilităţile de fermieri şi, mai ales, dorinţa de a-şi găsi jumătatea atât gospodarilor, cât şi doamnelor şi domnişoarelor care visează să le fie partenere! Lucrez de ani de zile în fotbal, un domeniu dominat de bărbaţi, am reuşit să îi cunosc pe toţi şi, mai ales, să le câştig încrederea.Sunt sigură că toate aceste abilităţi o să mă ajute să îi sfătuiesc pe concurenţi şi să susţin pe fiecare în parte, atunci când are nevoie. Dacă eşti Gospodar fără pereche, eu zic să te înscrii!”, a spus Anamaria Prodan Reghecampf, prezentatoarea Gospodar fără pereche.

Fiecare fermier selectează zece femei moderne, obişnuite cu stilul de viaţă de la oraş şi le invită să se cunoască mai bine, însă numai cinci vor merge în runda următoare. Cele cinci favorite vor merge la o întâlnire de grup şi dintre ele fermierul va alege numai două care vor trăi alături de el timp de o săptămână la fermă. Cea care va reuşi să-l impresioneze pe fermier şi să se adapteze stilului lui de viaţă va fi aleasa acestuia.