Anamaria Prodan vrea să–şi deschidă cea mai tare cofetărie–patiserie

Apropo.ro / 30.01.2013, 13:05
Anamaria Prodan vrea să–şi deschidă cea mai tare cofetărie–patiserie
Anamaria Prodan revine, din 23 februarie, la Euforia TV, cu a treia serie a reality show-ului “Prodanca şi Reghe”, intitulată “La plăcinte înainte”.

Anei îi vine o super idee de afacere: vrea să-şi deschidă o cofetărie-patiserie cu reţete tradiţionale româneşti şi încearcă să-şi convingă familia, respectiv soţul şi mama să-i dea, nici mai mult, nici mai puţin, decât 30.000 euro, ca să pună afacerea pe picioare.

Anamaria Prodan

„Cine crede că e uşor să-ţi vină o idee de afacere, s-o pui în practică şi s-o mai şi finanţezi, se înşeală. Nu numai că nu e deloc simplu, dar devine aproape imposibil când trebuie să-ţi convingi propria familie să coopereze! O să vedeţi prin ce-am trecut eu, până să-I conving pe Laur şi pe mama… Dar pe cuvântul meu c-a meritat fiecare efort. Cele mai bune plăcinte şi prăjituri din Bucureşti, exact ca la mama acasă, cu reţete 100% tradiţionale vor fi la mine în cofetărie. Şi cine nu mă crede pe cuvânt…mă angajez să demonstrez cu fapte, într-o cofetărie aşa cum numai în Bucureştiul anilor interbelici mai găseai!”, spune Anamaria Prodan.
Din 23 februarie, „La plăcinte înainte” intră în grila Euforia TV de două ori pe săptămână, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 20.00, timp de 90 de minute.