Anamaria Stancu, dependentă de Apidermin

Apropo.ro / 25.05.2012, 11:00
Anamaria Stancu, dependentă de Apidermin
Prezentatoarea vremii de la Antena 1 a învăţat de mama ei să folosească oricând crema de faţă Apidermin. Cât contează frumuseţea în televiziune şI care sutn principalele 3 reguli de frumuseţe, ne spune imediat Anamaria Stancu.

– Care este cea mai mare dorinţă a ta pe plan profesional?
Sunt mai multe. Mi-aş dori ca într-o zi să ajung la experienţa professională pentru a prezenta un Observator, dar mi-ar plăcea foarte mult să am propria afacere vestimentară.

– Cât contează frumuseţea în televiziune?
Nu contează atât de mult pe cât cred unii, este supralicitată, dar este importantă pentru că impactul vizual contează mult.

Anamaria Stancu– Care este cea mai mare calitatea a ta? Dar cel mai mare defect?
Deşi nu s-ar zice, pentru că sunt berbec, sunt răbdătoare. Aşa am şi ajuns unde sunt acum. Am stat un an în probe şi pregătiri până a intra pe post şi iată că perseverenţa şi răbdarea m -au ajutat. In ceea ce priveşte defectele, pot spune că mă enervez repede…

– Ce părere ai despre operaţiile estetice?
Dacă ai un complex şi ai nevoie de ele pentru a scăpa de el, sunt de acord. Dacă însă vrei să exagerezi, să epatezi, nu sunt de acord.

– Dacă ai putea să schimbi ceva la tine, ce ar fi şi de ce?
Inălţimea, mi-ar plăcea să fiu mai înaltă.

– Care ar fi cele 3 reguli de frumuseţe de la care nu te abaţi niciodată?
Igiena, sportul şi alimentaţia corespunzătoare, fără excese şi cât mai sănătoasă.

– Ce truc de beauty ai învăţat de la mama ta?
Mama m-a învăţat să folosesc crema Apidermin. Ea a folosit-o toată viaţa şi arată foarte bine la 45 de ani. O folosesc şi eu cu mare drag, mi-e indispensabilă.

– Ai ţinut vreodată o dietă?
Dacă ştii să mănânci sănătos, nu ai nevoie de diete. Eu beau des ceai verde, evit grăsimile şi încerc să fac cât mai multă mişcare.

Nicoleta Nicolae