Anastacia concertează la București pe 29 iunie. Biletele au fost puse în vânzare

De: Carmen Ulian / 11.02.2015, 14:00
Anastacia concertează la București pe 29 iunie. Biletele au fost puse în vânzare
ANASTACIA, alături de band-ul său, revine în România în luna iunie pentru un concert incendiar la Sala Palatului din București pe data de 29 iunie. Concertul face parte din turneul mondial al artistei "Resurrection Tour 2015".

Admiratorii celebrei cântărețe Anastacia vor lua parte la un concert 100% live, ce va cuprinde melodiile sale de succes dar și piese de pe cel mai nou material discografic, toate acestea fiind menite să creeze o atmosferă de zile mari. Artista este cunoscută pentru vocea gravă și abilitatea de a atinge note muzicale înalte, fiind încadrată în grupul sopranelor dramatice.

Cu peste 30 de milioane de discuri vândute și o serie masivă de hit-uri precum „I’m Outta Love”, „Paid My Dues”, „Left Outside Alone” și „Pieces of a dream”, Anastacia a devenit un simbol al muzicii pop din întreaga lume. Înarmată cu o voința de fier pentru a depăși problemele de sănătate care i-au pus viață în pericol, și cu o voce de aur mult mai puternică față de statură afișată, Anastacia a câștigat simpatia fanilor din întreagă lume, atrași de vocea să inconfundabilă, de talentul muzical sublim dar și de povestea de viață ce a inclus-o în rândul marilor supraviețuitori ai muzicii moderne.

Bilețele pentru concertul din data de 29 iunie, vor fi puse în vânzare începând de miercuri, 11 februarie 2015, prin EVENTIM în rețeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărturești, Humanitas și online prin www.eventim.ro. Toți cei interesați pot profita de o perioadă de pre-sale. Astfel între 11 februarie și€“ 10 martie 2015, cumpărătorii își vor putea achiziționa biletele la prețuri speciale, variate în funcție de categorie, după cum urmează:

– VIP 400 lei;

– Cat.I a€“ 350 lei;

– Cat.II a€“ 300 lei;

– Cat.III a€“ 200 lei.

Albumul „Resurrection”, lansat în mai 2014, s-a bucurat de succes critic și comercial, fiind al șaselea clasat în top zece albume în Italia și al cincilea în top zece album din Regatul Unit. Piesa principală a albumului, „Stupid Little Things”, lansată pe 4 aprilie, a ajuns pe primele poziții în topurile din Belgia și Italia, iar criticii i-au acordat recenzii favorabile considerând-o o „revenire exceptionala” și totodată dovadă că Anastacia este o adevărată supraviețuitoare.

Vocea Anastaciei este considerată de MTV Asia „un miracol”, întrucât ea este specifică persoanelor de culoare. De asemenea, Anastacia este considerată de unii fani „o Janis Joplin modernă” în timp ce The New York Times o socotește că fiind un artist charismatic și un „fenomen vocal”.

Cântecul de debut al artistei, „I’m Outta Love”, combină elementele muzicale din muzică dance și cea funk. Muzica inclusă pe albumele Not That Kind și Freak of Nature se încadrează în genul pop, însă majoritatea compozițiilor de pe acestea includ influențe din stiluri diferite. În urma experienței cancerului mamar, Anastacia a simțit nevoia de a se reinventa, dând naștere stilului „sprock”, o alăturare de elemente muzicale specifice muzicii pop, rock și soul. Cel de-al treilea album, Anastacia, este dominat de acest stil, la el adaugandu-se influențele muzicii R&B. De asemenea, compoziția „Same Song” a fost comparata cu piesele interpretate de britanica Amy Winehouse, solista de muzică jazz si blues.