Anastacia concertează la Sala Palatului! Cât costă biletele

Apropo.ro / 11.02.2015, 11:05
Anastacia concertează la Sala Palatului! Cât costă biletele
Superstarul pop, Anastacia, însoţită de band-ul său fabulos, revine în România în luna iunie pentru un concert incendiar. Show-ul artistei va avea loc în data de 29 iunie la Sala Palatului din Bucureşti şi face parte din turneul mondial al artistei ”Resurrection Tour 2015”.
Admiratorii celebrei cântăreţe de la Bucureşti vor lua parte la  un concert 100% live, ce va cuprinde  melodiile sale de succes dar şi piese de pe cel mai nou material discografic, toate acestea fiind menite să creeze o atmosferă de zile mari. Artista este cunoscută pentru vocea gravă şi abilitatea de a atinge note muzicale înalte, fiind încadrată în grupul sopranelor dramatice. 
 
Cu peste 30 de milioane de discuri vândute şi o serie masivă de hit-uri precum ”I’m Outta Love”, ”Paid My Dues”, ”Left Outside Alone” şi ”Pieces of a dream”, Anastacia a devenit un simbol al muzicii pop din întreaga lume.  Înarmată cu o voinţă de fier pentru a depăşi problemele de sănătate care i-au pus viaţa în pericol, şi cu o voce de aur mult mai puternică faţă de statura afişată, Anastacia a câştigat simpatia fanilor din întreaga lume, atraşi de vocea sa inconfundabilă, de talentul muzical  sublim dar şi de povestea de viaţă ce a inclus-o în rândul marilor supravieţuitori ai muzicii moderne.
 
 
Biletele pentru concertul din data de 29 iunie, vor fi puse în vânzare începând de miercuri, 11 februarie 2015, prin EVENTIM în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas şi online prin www.eventim.ro. Toţi cei interesaţi pot profita de o perioadă de presale. Astfel între 11 februarie – 10 martie 2015, cumpărătorii îşi vor putea achiziţiona biletele la preţuri speciale, variate în funcţie de categorie, după cum urmează:
 
VIP 400 lei;
 
Cât.I – 350 lei;
 
Cât.ÎI – 300 lei; 
 
Cât.III – 200 lei. 
 
Albumul ”Resurrection”, lansat în mai 2014, s-a bucurat de succes critic şi comercial, fiind al şaselea clasat în top zece albume în Italia şi al cincilea în top zece album din Regatul Unit. Piesa principală a albumului, „Stupid Little Things”, lansată pe 4 aprilie, a ajuns pe primele poziţii în topurile din Belgia şi Italia, iar criticii i-au acordat recenzii favorabile considerând-o o „revenire excepţională” şi totodată dovada că Anastacia este o adevărată supravieţuitoare.
 
Vocea Anastaciei este considerată de MTV Asia „un miracol”, întrucât ea este specifică persoanelor de culoare. De asemenea, Anastacia este considerată de unii fani „o Janis Joplin modernă” în timp ce The New York Times o socoteşte ca fiind un artist carismatic şi un „fenomen vocal”. 
 
Cântecul de debut al artistei, „I’m Outta Love”, combină elementele muzicale din muzica dance şi cea funk. Muzica inclusă pe albumele Not That Kind şi Freak of Nature se încadrează în genul pop, însă majoritatea compoziţiilor de pe acestea includ influenţe din stiluri diferite. În urma experienţei cancerului mamar, Anastacia a simţit nevoia de a se reinventa, dând naştere stilului „sprock”, o alăturare de elemente muzicale specifice muzicii pop, rock şi soul. Cel de-al treilea album, Anastacia, este dominat de acest stil, la el adăugându-se influenţele muzicii R&B. De asemenea, compoziţia „Same Song” a fost comparată cu piesele interpretate de britanica Amy Winehouse, solista de muzică jazz şi blues.