Anastasia lansează single-ul “Te iert”

De: ApropoTV.ro / 05.10.2014, 08:00
Anastasia lansează single-ul “Te iert”
Pentru momentele din viaţa ta în care ai fost cu lacrimi pe obraz, pentru speranţele deşarte, pentru promisiunile mincinoase, pentru ezitări, tăceri şi răzbunări, Anastasia lansează o piesă melancolică, dar în acelaşi timp plină de forţă – “Te iert”.

Single-ul “Te iert” este cea de-a doua piesă lansată şi compusă de către însăşi Anastasia, după “E nebunie” şi aduce o schimbare de stil muzical, de la ritmurile reggae la cele pop, dar păstrează sinceritatea nonşalantă a artistei.

“Am ales împreună cu Vanotek că după primul single să lansăm o piesă cu un mesaj sensibil, cu inimă deschisă, un mesaj pozitiv care este şi o poveste reală, trăită de foarte mulţi oameni, inclusiv de mine. este al doilea single şi totodată a 2-a compoziţie proprie, versurile şi linia melodică îmi aparţin, iar piesa este produsă de către bunul meu prieten şi producător Vanotek (Smash Production)”, declară Anastasia.

Pentru lyric-video-ul “Te iert”, realizat de către echipa Creathieves, Anastasia abordează acelaşi look cu influenţe pin-up, iar versurile motivaţionale sunt ilustrate şi prin atitudinea artistei.


Odată cu lansarea noului single, Anastasia a luat decizia să se mute din Timişoara în Bucureşti, pentru a lucra în studio noi piese, inspirate din experienţe de dragoste ce îşi lasă amprenta asupra noastră.