Anastasia Sandu şi Izabela Simion nu mai fac parte dintre Cei 4!

De: Cristiana Trifu / 22.04.2018, 15:10
Anastasia Sandu şi Izabela Simion nu mai fac parte dintre Cei 4!
Cea de-a patra ediţie ”The Four – Cei 4” s-a încheiat, sâmbătă seara, la Antena 1, cu doi noi ocupanţi pe cele patru scaune. Anastasia Sandu şi Izabela Simion au părăsit competiţia, astfel că Dragoş Udilă a rămas singurul dintre Cei 4 care reuşeşte să îşi păstreze scaunul încă de la începutul emisiunii.

 

Miruna Pânzaru a intrat fără teamă pe scenă, la doar 16 ani şi a mărturisit că nu se teme de Cei 4, chiar dacă pe unii îi cunoaşte şi ştie cât sunt de talentaţi. La fel de neînfricată, Miruna a ales să cânte ”Skyfall”, despre care Carla’s Dreams e de părere că ”este o piesă de cel puţin zece tone”, pe care însă ea a interpretat-o cu mare lejeritate. Un cerc roşu primit de la Cheloo a fost însă obstacolul de care Miruna s-a lovit. ”Atâta timp cât eu nu cred în tine, ar însemna să favorizez un concurent în momentul în care i-aş oferi un duel facil, ar însemna să îi favorizăm. Nu contestă nimeni că tu poţi deveni un mare star în România, dar trebuie să mai lucrezi la atitudine, ai venit ca buretele la tablă”, i-a explicat juratul.

Viorel Grecu s-a aruncat în luptă la ”The Four – Cei 4” cu o piesă compusă de el, încercând să arate tuturor că nu vrea să renunţe la visul său. ”Am reuşit să scot două piese, una a fost la Eurovision, iar recent am lansat . Sunt cunoscut în Chişinău, dar vreau să mă lansez şi pe piaţa internaţională”, a spus Viorel. Ceea ce au remarcat însă juraţii după prestaţia sa a fost însă asemănarea majoră de stil dintre Viorel şi Carla’s Dreams. ”Clar că orice fel de asociere de genul acesta este neplăcută pentru Viorel. Dacă ai spune că ai văzut ceva din Michael Jackson la el, ar fi un compliment, dar aşa nu este pentru că suntem în acelaşi spaţiu cultural”, le-a spus Carla’s Dreams colegilor săi. Din păcate, Viorel nu a reuşit să îi convingă pe juraţi, astfel că a primit trei voturi negative.

Cleopatra Vasile a fost cea care a spart gheaţa cu primul duel al serii. Cleopatra, care cântă la evenimente, alături de cumnata şi fraţii săi, artista provenind dintr-o familie numeroasă de lăutari, a reuşit să obţină toate cele patru voturi ale juraţilor, însă nu s-a oprit aici. Aceasta i-a uimit pe juraţi când a ales să îl provoace la duel chiar pe Dragoş Udilă, după ce i s-a părut că acesta ar fi desconsiderat-o. ”Mare respect pentru alegere, nimeni nu s-a aşteptat!”, a mărturisit Carla’s Dreams. A doua prestaţie a sa însă nu a mai cucerit juraţilor şii nici voturile publicului. ”Domnul Udilă a fost un domn pentru că a jucat în terenul advers. El a făcut altceva şi a făcut-o bine, tu ai făcut ce faci de fiecare dată şi ai dat-o de gard”, i-a spus Cheloo Cleopatrei.

Ruxandra Anania a fost cea care a provocat şi prima schimbare pe scaune după ce a venit decisă să treacă de juraţi şi să o provoace pe Anastasia. După multe sacrificii pentru a-şi întreţine cariera în muzică, Ruxandra mărturiseşte însă că drumul nu îi este unul uşor în industrie. ”E foarte greu să ajungi artist pe piaţa din România, cum se leagă pentru unii şi nu şi pentru alţii… E destul de greu să ieşi din zona de cover-uri. Am văzut că în general se promovează tinerii, unii se gândesc că o să mai cânt câţiva ani, dar nu e aşa! Vreau să cânt până la 80 de ani!”, a spus aceasta.

”Fantastic şi artistic, e ceva foarte rar! Viaţa ta după concursul acesta o să se schimbe”, i-a spus Carla’s Dreams, în timp ce Antonia a îndrăgit foarte mult stângăcia naturală a Ruxandrei, iar aceasta a primit toate cele patru voturi ale juraţilor.

Provocată la duel, Anastasia a uimit din nou cu melodia ”La revedere”, scrisă de ea şi interpretată într-o manieră extrem de personală, care le-a lăsat în lacrimi pe Feli şi Antonia. ”Astăzi pierdem o persoană interesantă, oricare ar pleca”, a spus Cheloo, care i-a spus însă Anastasiei că în ciuda calităţilor sale vocale, alegerea pieselor dintr-o anumită zonă, ar putea să o coste. Nemulţumită, Antonia a încercat să îi ia apărarea Anastasiei: ”Eu sunt foarte sensibilă şi m-ai făcut să plâng, Anastasia! Ce altceva ar fi trebuit să mai facă? A cântat, a adus rap, a dansat! Este favorita mea”.

Publicul a decis însă ca Ruxandra să rămână în continuare pe locul Anastasiei. ”Sper să fiu votată de telespectatori, aş vrea să mai vin, în caz că are cineva dubii că eu cânt numai melodii sensibile”, a spus la final Anastasia, care poate fi votată de telespectatori prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4” timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiţiei, pentru a fi întoarsă direct în semifinală.

Vlad Musta a adus cu el la ”The Four – Cei 4” vocea sa şi o chitară, iar ”armele” aceste i-au adus un loc între ”Cei 4”. Iar dacă prima piesă a uimit juriul şi şi-a câştigat rapid dreptul la un duel cu Izabela, Vlad a decis să renunţe la chitară pentru a doua reprezentaţie şi a oferit un spectacol complet diferit celor prezenţi, apreciat pe măsură! Vlad Musta a primit aproape 65% dintre voturile publicului! ”A fost mai bun, recunosc, am avut nişte emoţii foarte mari”, a mărturisit Izabela, care poate fi votată de telespectatori prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4” timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiţiei, pentru a fi întoarsă direct în semifinală.

Bătălia pentru un loc printre Cei 4 continuă şi sâmbăta viitoare, de la ora 20.00, când noi challengeri, tineri muzicieni talentaţi şi dornici să se afirme, vor încerca să obţină un loc ocupat de cei patru artişti aflaţi pe scaune, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranţă! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar juraţii Antonia, Feli, Cheloo şi Carla’s Dreams vor evalua prestaţia sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraţilor au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger şi unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4”, iar cântăreţul cu cele mai multe voturi se va aşeza pe scaun. În situaţia în care unul dintre ”Cei 4” îşi piede locul, există o şansă de salvare: Artiştii care au ocupat de-a lungul competiţiei un scaun pot fi votaţi de telespectatori prin intermediul aplicaţiei ”The Four – Cei 4” timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiţiei, iar patru dintre ei, care au obţinut cele mai multe voturi, pot fi întorşi direct în semifinală. Challengerii care nu reuşesc să obţină un scaun, nu pot fi readuşi în competiţie.