Anathema Unplugged la Bucuresti

Apropo.ro / 24.03.2008, 11:01
Anathema Unplugged la Bucuresti
Anathema va sustine un recital unplugged extraodinar, in data de 24 mai, la Casa de Cultura a Studentilor "Grigore Preoteasa" din Bucuresti.

Britanicii de la Anathema vor sustine un recital unplugged extaodinar, in data de 24 mai, la Sala de festivitati a Casei de Cultura a Studentilor “Grigore Preoteasa” din Bucuresti, in cadrul petrecerii de Warm-Up Artmania Festival 2008.

Evenimentul va fi unul special, cu numar de bilete limitat, fiind urmat de un after-party la care vor participa chiar membrii Anathema, din dorinta de a-si reintalni fanii din Romania. Concertul va fi sustinut de fratii Vincent si Danny Cavanagh, impreuna cu un invitat special, la violoncel. Concertul va incepe la ora 20.00, iar biletele se vor pune in vanzare in cursul acestei saptamani, in reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara si online, pe www.ticketpoint.ro.

Provenind din Liverpool, un oras cu o traditie muzicala remarcabila (The Beatles, etc.) Anathema a demonstrat ca este un grup demn de o asemenea mostenire culturala de exceptie. Anathema este considerata de lumea intreaga un adevarat fenomen muzical, care a asaltat scena metalica din Marea Britanie si care a impus un stil unic, urmat si copiat in timp de multi altii.

Pentru fanii romani, cel mai important capitol din biografia recenta a trupei s-a scris insa la Artmania Festival 2007, unde Anathema au sustinut doua recitaluri extaordinare, primul pe scena din Piata Mare din Sibiu, iar al doilea la Cetatea Cisnadioara, cu invitatul special Duncan Patterson, fostul basist al trupei.

In cadrul Artmania Festival 2008 care va avea loc la Sibiu, in perioada 18-20 iulie, vor urca pe scena formatia suedeza Tiamat, care revine in Romania pentru a-si promova in premiera noul material discografic Amanethes si Agua de Annique (ex The Gathering). Cei de la Tiamat si Agua de Annique vor fi sustine un concert pentru iubitorii muzicii rock din Romania in data de 18 iulie.

Concertele vor avea loc in zilele de 18 si 19 iulie, iar ziua de 20 iulie va fi dedicata expozitiilor, proiectiilor de film sau lansarilor de carte, dar si unei surprize, care va fi anuntata in scurt timp.