Anca Badiu a parcurs 30 de kilometri de traseu montan în trei zile

Apropo.ro / 29.03.2015, 11:00
Anca Badiu a parcurs 30 de kilometri de traseu montan în trei zile
Artista este una dintre persoanele care adoră muntele, tocmai de aceea şi-a luat fratele într-o mini vacanţă pe care au petrecut-o weekendul trecut in Predeal.
Pasionată de traseele montane, Anca a parcurs nici mai mult nici mai puţin de 10 kilometri zilnic în drumul său spre Susai şi Trei Brazi şi ne-a dezvăluit că a avut cea mai reuşita vacanţă din ultimii ani.
 
Foto: Facebook
 
„Atunci când merg la munte, am în vedere două elemente esenţiale: posibilitatea de a face trasee montane în zona în care mă cazez şi serviciile hoteliere. Încerc întotdeauna să fac sport în aer liber pentru că acest gen de activitate nu este benefică doar pentru corp, ci şi pentru minte. În plus, recunosc, sunt un client pretenţios, îmi doresc ca preparatele pe care le consum să fie de cea mai bună calitate, să am facilităţi de cazare precum piscină, sala de fitness, masaj şi să fiu răsfăţata cu orice preţ”, a povestit Anca Badiu.
 
„Am plecat acasă cu suveniruri culinare”
 
Cu ce s-a desfătat artista în vacanţa sa la munte, ne-a relatat în detaliu: „M-am bucurat în primul rând de alimente preparate tradiţional, în casă, de către reprezentanţii Hotelului Orizont şi mi-am adus aminte de dulceţurile bunicii şi de gustul de zacuscă pe care îl ştiu din copilărie. Am plecat acasă cu suveniruri culinare pentru cămara mea de la Bucureşti: un coş cu zacuscă  şi dulceaţă de vişine ca la mama acasă, primit cadou din partea gazdelor mele. Experienţa tradiţional românească a fost completată de o seară cu muzică  lăutărească, la care am dansat şi am cântat alături de fratele şi de prietenii mei, până în miez de noapte”, a spus artista care s-a bucurat de o vacanţă  de patru stele.