Anca Badiu: „În Deltă am învăţat să conduc o şalupă”

De: Nicoleta Nicolae / 17.05.2014, 08:00
Anca Badiu:
În timp ce unii preferă vacanţele în locuri exotice sau cât mai departe de ţară, Anca Badiu a petrecut câteva zile relaxante împreună cu familia la Sfântu Gheorghe. Aici a reuşit să-şi împlinească un vis mai vechi, acela de a conduce o şalupă.

Cântăreaţa a descoperit măreţia Deltei, a vizitat rezervaţia de pelicani, a admirat locul unde Dunarea se varsă în Marea Neagră şi în acelaşi timp a ţinut să îşi îndeplinească un vis  mai vechi, acela de a conduce o şalupă.

„Sunt pasionată de condus, tocmai de aceea am vrut să încerc şi senzaţia aceasta. Cârmuirea unei bărci cu motor mi s-a părut o activitate relaxantă şi extem de interesantă. Nu pot să spun decât că această activitate mi-a dat o senzaţie de libertate de neegalat”, a mărturisit Anca.

Fosta membră a trupei Class nu este doar o amatoare de senzaţii tari, la polul opus, pescuitul se află pe lista de preferinţe ale Ancăi. Astfel, aceasta şi-a petrecut o dimineaţă întreagă alături de familia sa, pescuind în liniste.

„Nu puteam să nu pescuiesc pe pontonul Delta Marina. M-am molipsit de la Vlăduţ Cernea în ceea ce priveşte practicarea pescuitului, în momentul în care am mers prima dată în Deltă cu foştii mei colegi de trupă. De atunci am rămas îndrăgostită de acest gen de sport şi recunosc, mă delectez pe deplin la pescuit, chiar dacă aceasta este o activitate tipic bărbătească”, a mai adăugat artista.