Anca Dumitra, vacanţă cu maşina prin Europa

De: Nicoleta Nicolae / 12.08.2013, 08:00
Anca Dumitra, vacanţă cu maşina prin Europa
În pauza de la filmările pentru serialul ”Las Fierbinţi” de la PRO TV, în care joacă rolul Gianinei, actriţa Anca Dumitra şi-a îndeplinit dorinţa de a merge să cutreiere Europa cu maşina, într-o vacanţă despre care chiar ea spune că a fost cea mai frumoasă de până acum.

a:1:{i:1;a:1:{s:11:”datacontent”;s:5586:”

Coasta de Azur, nordul Italiei sau Austria au fost câteva din destinaţiile care au încântat-o pe frumoasa actriţă de la PRO TV. „Am avut parte de o vacanţă foarte frumoasă alături de prietenul meu. Ne-am urcat în maşină şi timp de 20 de zile am bifat cam tot ce ne-am propus. Ne-am relaxat la soare, dar am şi cutreierat oraşele. Am căpătat amintiri frumoase din această vacanţă, cea mai frumoasă de până acum”, spune Anca.

Italia a cucerit-o iremediabil pe Gianina din „Las Fierbinţi”, care mărturiseşte că s-a îndrăgostit de Florenţa şi de Verona, dar şi de Fiesole, o mică localitate lângă Florenţa, şi de Veneţia, unde s-ar întoarce cu drag oricând. „În egală măsură mi-a placut Trieste, un oraş din nordul Italiei, la graniţa cu Slovenia, unde am asistat la unul dintre cele mai frumoase concerte de jazz în aer liber.”

Coasta de Azur s-a dovedit şi ea propice atât pentru ore de linişte petrecute la soare, cât şi pentru momente de basm: „În ultima zi petrecută în Cannes, am fost martora unor jocuri de artificii ca-n poveşti. Toată staţiunea a fost închisă, s-a oprit circulaţia şi aveai impresia că asistai la un carnaval. La ora zece fix s-a dat startul artificiilor, mânuite exemplar de greci – în seara respectivă concura Grecia în cadrul festivalului-concurs de artificii – iar 30 de minute mai târziu toată lumea era fermecată de spectacolul oferit chiar în ziua de 14 iulie, ziua Franţei”, îşi aminteşte actriţa.

La capitolul gastronomie, Anca Dumitra recunoaşte că a fost surprinsă să găsească în Munchen cea mai gustoasă îngheţată pe care a mâncat-o vreodată, în vreme ce Podul Pantofarilor din Liubliana a fost decorul perfect pentru un prânz reuşit: „În Savona, unde am poposit pentru o seară, am gustat cele mai bune preparate din peşte, iar contrar aşteptărilor cea mai delicioasă îngheţată am găsit-o în Munchen. Auzisem de Podul Pantofarilor din Liubliana, astfel încât un prânz savuros l-am servit în apropierea legendei pantofarilor, însă de departe cea care m-a impresionat prin curăţenie şi ospitalitate a fost Austria”, a mai spus Anca.

„;}}