Anca Dumitrescu a baut cafea facuta la nisip in Bulgaria

Apropo.ro / 06.05.2012, 09:00
Anca Dumitrescu a baut cafea facuta la nisip in Bulgaria
Anca Dumitrescu, prezentatoarea Digimatinalului de la Digi24, a profitat de vremea frumoasa, de mini-vacanta de 1 mai si a plecat, pentru cateva zile, la Veliko Tarnovo.

Ajunsa pentru prima data in fosta capitala a Bulgariei, Anca a fost impresionata de frumusetea locurilor. „In mod cert vor mai urma excursii in acea zona. Am avut parte de niste zile splendide. Am fost impresionata de peisajele din acea regiune si nu credeam ca Veliko Tarnovo iti poate da senzatia ca visezi. In momentul in care am urcat la cetatea Tsaverets am crezut ca toate casele pe care le vedeam pareau a fi rupte dinr-un mare tablou, insa nimic nu s-a comparat cu privelistea din Arbanassi. Arbanassi este un sat aflat la 3 km de Veliko, pe un deal.Veliko este practic la poalele acestui deal si nu exista cuvinte care sa poata descrie ce inseamna sa ai practic lumea la picioare”, spune Anca.

Anca DumitrescuIn Bulgaria, vedeta Digi24 si-a implinit si un vis mai vechi, acela de a bea o cafea facuta la nisip. „Cum sunt o mare bautoare de cafea, mi-au placut foarte tare terasele cu vedere spre cetate si spre oras care parca dadeau un alt gust cafelei. In Veliko am baut pentru prima data cafea facuta la nisip si parca imi pare rau ca acasa tehnologia bate traditia”, spune Anca. Scurta vacanta in Bulgaria s-a terminat cu o sesiune de shopping. „Prima data cand am facut conversia leva- leu intr-un magazin de pantofi am ramas surprinsa de preturile foarte mici. Evident, portbagajul masinii a devenit neincapator dupa ce am dat iama in magazinele din Veliko. Locul este perfect pentru shopping, timp liber si are niste restaurante senzationale”, marturiseste Anca.