Anca Florescu revine cu o piesă în limba romană: “Cântă inima mea”

Apropo.ro / 22.11.2014, 08:00
Anca Florescu revine cu o piesă în limba romană: “Cântă inima mea”
După ce ne-a cucerit cu single-ul “Hearts Collide”, un pop britanic cu textul în limba engleză şi un sound inedit pentru piaţa muzicală din România, Anca Florescu lansează melodia “Cântă inima mea”.

Compus de către Randi şi Sandor Biro, noul single, “Cântă inima mea”, păstrează esenţa genului muzical cu care talentată artistă a revenit în muzică românească şi cu care a participat în finala Eurovision România.

“Cu toate că în ultima vreme sunt implicată în proiecte la teatru, am revenit la muzică, pentru că ne-a fost dor de un cântec cu versuri în limba română. Mă bucur că l-am găsit la momentul potrivit. Mulţumesc băieţilor de la Famous Production pentru frumoasa colaborare şi pentru prietenie. Povestea continuă!”, declară Anca Florescu.


Anca Florescu îmbină cariera muzicală cu lumea filmului şi teatru, dar şi cu viaţa de familie. De-a lungul timpului, frumoasa artistă a avut roluri în filme precum “Şi caii sunt verzi pe pereţi”, “Ceva bun de la viaţă”, în seriale şi show-uri de televiziune, iar anul acesta face parte din distribuţia musicalului “West Side Story – Manifestul unei generaţii”, un spectacol de Răzvan Mazilu.