Anca Lungu, în costum de baie la scurt timp după ce a născut – FOTO

De: Cristiana Trifu / 03.09.2018, 16:07
Anca Lungu, în costum de baie la scurt timp după ce a născut - FOTO
Prezentatoarea Antenei 1 Anca Lungu a devenit mămică pentru a doua oară.

Anca Lungu a ales un nume grecesc pentru băieţelul său. Georgios Alexander.

Recent, prezentatoarea s-a expus în costum de baie, iar corpul ei arată de parcă nu ar fi trecut recent printr-o naştere.  Într-o imagine de pe plajă, Anca Lungu se joacă cu fetiţa ei şi se vede că este extrem de fericită. Anca Lungu locuieşte de 5 luni la Nisa, Franţa.

Vedeta a divorţat vara trecută de Ştefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, cu care are o fetiţă.Cel care urmează să-I devină soţ acesteia este un milionar cu afaceri în domeniul cosmeticelor, Harry Arampatzis. Anca locuieşte împreună cu Harry şi cu fetiţa din mariajul cu Ştefan Lungu, Natalia, într-unul dintre cele mai frumoase oraşe de pe Coasta de Azur, Nisa. 

Anca Lungu a mai fost căsătorită de două ori, cu şeful staţiei locale de televiziune din Suceava la care lucra la vârsta de 20 de ani, iar apoi cu Ştefan Lungu. După patru ani de căsnicie, Anca şi Ştefan Lungu au decis să meargă pe drumuri separate şi au divorţat în urmă cu câteva luni. Cei doi şi-au spus adio în mare secret, la notar şi au refuzat să facă vreo declaraţie cu privire la acest subiect.