Anca Lungu, naşte cu o moaşă: “O alesesem dintr-o lungă listă”. Motivul?- FOTO

Apropo.ro / 08.06.2018, 10:49
Anca Lungu, naşte cu o moaşă: “O alesesem dintr-o lungă listă”.  Motivul?- FOTO
Prezentatoarea Antenei 1 Anca Lungu a demisionat pentru că urmează să devină pentru a doua oară mămică, sarcină pe care a ţinut-o secretă. Vedeta a divorţat vara trecută de Ştefan Lungu, fostul consilier al Elenei Udrea, cu care are o fetiţă în vârstă de aproape 4 ani şi va deveni mămică pentru a doua oară cu noul ei iubit.

Cel care urmează să-I devină soţ acesteia este un milionarcu afaceri în domeniul cosmeticelor, Harry Arampatzis.

Prezentatoarea, în vârstă de 32 de ani, a povestit despre viaţa de care se bucură la Nisa, în Franţa, şi şi-a descris noua viaţă de cuplu, alături de iubitul ei grec. Anca locuieşte împreună cu Harry şi cu fetiţa din mariajul cu Ştefan Lungu, Natalia, de aproape două luni, într-unul dintre cele mai frumoase oraşe de pe Coasta de Azur, Nisa.

Fosta prezentatoare de televiziune va naşte cu ajutorul unei moaşe, Delphine, după cum a scris pe blogul personal.

” – Bonjour, madame! Je suis Delphine, votre sage-femme.

O alesesem dintr-o lungă listă cu moaşe pe care medicul de aici mi-a dat-o la prima întâlnire. Zâmbetul ei larg şi fermitatea cu care mi-a strâns mâna au fost primele semne că făcusem alegerea corectă. Delphine m-a invitat în cabinetul ei şi am petrecut împreună mai bine de o oră şi jumătate, timp în care mi-a explicat cum decurge o naştere în Franţa pas cu pas, care sunt protocoalele maternităţii în care voi naşte, mi-a spus care e momentul în care trebuie să-mi iau bagajul şi să plec la spital şi am încheiat cu exerciţii de respiraţie. Şi-a pus şi parafa pe o hârtie pe care a scris ceva de mână:

– Asta în cazul în care ai dificultăţi în a te odihni în timpul nopţii. Li se întâmplă frecvent femeilor în ultimul trimestru de sarcină. Sunt homeopatice şi funcţionează foarte bine pentru pacientele mele. Eşti familiară cu acest tip de medicamente?

Am zâmbit. Ştiam că Franţa e mama homeopatiei şi ştiam mult mai multe informaţii despre această parte a medicinei decât şi-ar fi imaginat Delphine. Le aflasem cu puţin timp în urmă tocmai de la Michèle Boiron, fiica celui care a pus bazele companiei BOIRON cu mai bine de 8 decenii în urmă. A fost ultimul interviu pe care l-am făcut cu doar o zi înainte de a pleca din ţară. ”

„Am luat decizia fără să clipesc şi sunt norocoasă că nu am fost nevoită să aleg între carieră şi familie. Cariera mea de jurnalist continuă la Nisa. (..) Este, de asemenea, partea cea mai interesantă şi mai plină de satisfacţii din punctul meu de vedere. Pentru moment, trăiesc într-o atmosferă continuă de vacanţă. Este pentru prima dată în ultimii 15 ani când am parte de o astfel de perioadă. Mă bucur de ultimele săptămâni de sarcină, de vremea blândă, de mare şi de fiica mea, Natalia, cu care nu am mai petrecut atât de mult timp de când era bebeluş. Timpul este diferit atunci când trăieşti în acest fel”, a declarat Anca pentru viva.ro.

„Mă simt pregătită, deşi a fost una dintre cele mai mari surprize din viaţa noastră, a amândurora. A fost o sarcină uşoară şi fără probleme până acum. Totul s-a întâmplat atât de rapid şi natural, încât cred că noul suflet pe care îl aşteptăm e un plan al destinului care ne-a ales pe noi să-i fim părinţi”

Anca Lungu a mai fost căsătorită de două ori, cu şeful staţiei locale de televiziune din Suceava la care lucra la vârsta de 20 de ani, iar apoi cu Ştefan Lungu.

După patru ani de căsnicie, Anca şi Ştefan Lungu au decis să meargă pe drumuri separate şi au divorţat în urmă cu câteva luni. Cei doi şi-au spus adio în mare secret, la notar şi au refuzat să facă vreo declaraţie cu privire la acest subiect.