Anca Lungu se căsătoreşte cu “Magnatul cosmeticelor”, la 6 luni de la divorţ

De: Cristiana Trifu / 11.01.2018, 15:27
Anca Lungu se căsătoreşte cu “Magnatul cosmeticelor”, la 6 luni de la divorţ
Prezentatoarea Antenei 1 Anca Lungu a anunţat că demisionează şi urmează să se mute în Grecia alături de iubitul ei.

Potrivit presei mondene, cel care urmează să-I devină soţ acesteia este un milionar grec cu afaceri în domeniul cosmeticelor. Anca Lungu va părăsi România alături de fetiţa pe care o are cu Ştefan Lungu, Natalia.

Anca Lungu a mai fost căsătorită de două ori, cu şeful staţiei locale de televiziune din Suceava la care lucra la vârsta de 20 de ani, iar apoi cu Ştefan Lungu.

După patru ani de căsnicie, Anca şi Ştefan Lungu au decis să meargă pe drumuri separate şi au divorţat în urmă cu câteva luni. Cei doi şi-au spus adio în mare secret, la notar şi au refuzat să facă vreo declaraţie cu privire la acest subiect. 

 ”Scriu, citesc, gătesc şi călătoresc, îmi cresc copilul şi prezint ştirile. Cred că fiecare dintre noi este responsabil de propria lui fericire, iar eu am ales să fiu responsabilă. Şi am mai învăţat că toate resursele sunt înăuntru. Cu cât cauţi mai departe, cu atât şansele de a face «bine» sunt mai mici. Şi, în aceste condiţii, starea mea de spirit este una bună, de care am grijă şi pe care îmi doresc să o transform î­ntr-una foarte bună. Sunt câteva luni bune de când merg la psiholog şi asta mă ajută foarte mult. Învăţ despre mine şi în curând mă voi cunoaşte aşa cum sunt“, a declarat Anca Lungu.