Anca Neacşu – Cum să treci peste criza… de rîs!

De: Cătălina Matei / 20.07.2009, 00:00
Anca Neacşu - Cum să treci peste criza... de rîs!
Dacă tot sîntem în plină criză financiară, Antena 1 le propune telespectatorilor o soluţie practică. ”Criza de rîs”, noul show de divertisment din această vară, trece în revistă cele mai savuroase momente din ultimii 15 ani ai Antenei 1. Alături de Mircea N. Stoian, Anca Neacşu de la trupa Ladies este amfitrioana emisiunii.

În cadrul show-ului, telespectatorii pot urmări imagini inedite, atît din timpul transmisiilor cît şi din culise, filmări care nu au mai fost făcute publice pînă acum.

Astfel, publicul a avut ocazia să o revadă pe Mihaela Rădulescu în prima ediţie a emisiunii “Duminica în familie”, şi-a reamintit cum a debutat Mircea Radu şi caravana “Din dragoste” sau cum prezenta Dan Capatos matinalul, alături de Cristina Cioran şi Cristina Dochianu.

Toate aceste retrospective sînt prezentate de Anca Neacşu şi colegul lui Capatos, Mircea N. Stoian. Anca nu este la prima experienţă în postura de prezentatoare. Prima încercare s-a întîmplat în urmă cu ceva ani, la TVR. Se pare că televiziunea i se potriveşte de minune, aşa că a participat la casting-ul pentru ”Criza de rîs”, pe care l-a şi cîştigat.

”M-am bucurat foarte tare, dar, pe lîngă asta, n-am mai dormit de la primirea veştii şi pînă în ziua filmărilor, de emoţii. Îmi face plăcere în primul rînd echipa cu care lucrez, începînd de la Cristina, cea care se ocupă de hainele mele, şi pînă la producători, Dana Mladin şi Claudiu Peruşco”.

Cu 15 ani în urmă…

…atunci cînd se lansa Antena 1, Anca era elevă la liceu în Tulcea, urma ore de canto şi instrument, concura prin festivalurile naţionale de muzică uşoară şi participa la diverse spectacole. ”Îmi aduc aminte că mă uitam mereu la ; oricum, mă uitam mult la Mihaela Rădulescu, ea fiind şi acum preferata mea în acest segment de showbiz”.

De altfel, prima emisiune de la Antena 1 în care Anca a fost invitată cu trupa ASIA a fost ”Duminica în familie”. Apoi, a urmat ”Academia vedetelor”, cu Dan Negru şi deja celebrele acvarii pline cu tot felul de ciudăţenii. În toţi aceşti ani, Anca şi-a păstrat cam acelaşi look… de blondă: ”Eu sînt blondă natural, numai că l-am mai deschis foarte puţin. De două ori, m-am tuns un pic mai mult, chiar nu am dormit în nopţile de dinainte, de emoţii…”.

Şi vedetele Antenei 1 au trecut prin transformări de ima­gine în aceşti ani, pe care telespectatorii şi le-au reamintit la ”Criza de rîs”: ”Alessandra Stoicescu avea altă culoare de păr, Mircea Badea era mai liniştit înainte, acum multora , a devenit mai . Mihaela Rădulescu şi-a schimbat şi ea look-ul; de fapt, singurii care au rămas cam la fel sînt Mircea Radu şi Dan Negru, din toate punctele de vedere”.

Cea mai recentă
criză de rîs!

”Acum cîteva zile, cînd nepoţica mea de numai şase luni încerca să facă cîţiva paşi – bineînţeles, ajutată – cu o poşetă agăţată de mînuţă şi cu rochie lungă. Era ca la o prezentare de modă, toată familia mea era leşinată de rîs. Şi penultima criză de rîs, atunci cînd Stoian, colegul meu de pre­zentare, voia cu orice preţ să facă Revelionul în to­iul verii.

Rîdeam în reluare, pentru că am văzut şi emisia pe post şi rîdeam de rîsul meu”. Şi peste 15 ani, Anca se vede la fel de… zîmbăreaţă, ală­turi de familia ei şi, poate, şi de un soţ şi copii. Pînă atunci însă, starea ei civilă rămîne neschimbată: necăsă­torită. Şi… singură!

Concerte
şi videoclip nou

Pentru Anca, vara aceasta se anunţă a fi plină pe toate planurile. Pe lîngă emisiunea de la Antena 1, blonda se pre­găteşte de con­certe alături de colega sa de trupă de la Ladies, Ianna. ”Vrem să filmăm un videoclip şi ne ocupăm continuu de promovarea piesei noi, . Dacă voi putea, o să plec pe undeva trei zile”.


Criza de rîs – SÎMBĂTĂ, 20.30, Antena 1