Anca Neacşu s-a căsătorit în Turcia

Apropo.ro / 08.06.2012, 12:56
Anca Neacşu s-a căsătorit în Turcia
Anca Neacşu, fosta componentă a trupei A.S.I.A., a făcut pasul cel mare şi şi-a oficializat relaţia cu iubitul ei turc, Serkan Yaman. Evenimentul a avut loc în Turcia.

Proaspăt întoarsă din Turcia, la braţul soţului ei şI radiind de fericire, Anca Neacşu începe pregătirile şI pentru nunta din Bucureşti. „Ieri ne-am căsătorit, n-am dormit deloc. Acum începem pregătirile. Acolo a venit toată familia lui şi câţiva prieteni. Am făcut actele pe un iaht. Aici facem cu familia. Nunta a doua va fi în septembrie. Yes! Why not? Am fost în picioarele goale, am avut o rochie flu-flu. Am plâns înainte. Puţin de nervi, stres, că nu-mi găseam rimelul, el mă tot suna. Suntem moderni”, a povestit frumoasa cântăreaţă aseară, la Cancan TV.

Anca NeacsuDupă ce va face petrece şI alături de familia ei, Anca Neacsu îşI doreşte să plece cu soţul ei într-o lună de miere în Bali.

„Eu vreau să am nunta mea, doar cu ai mei, aici, va fi poimâine. O să am cea mai frumoasă rochie de mireasă din lume, este simplă, are doar volane. Prin august mergem în luna de miere. Mi-a promis că mă duce în Bali. Am livretul de căsătorie. Este ca un paşaport mai lung. Aici nu ştiu cum e. Va fi o nuntă tradiţională. Mama m-a zăpăcit cu hore în faţa blocului şi jucatul găinii, dar nu vreau. Honey, we have to dance găina în faţa blocului! Nu mă va fura nimeni pentru că el nu ştie. Lista invitaţilor este gata. Le-am invitat şi pe fostele mele colege. Nu voi cânta la nuntă pentru că aduce ghinion. El vrea copii, mă disperă, dar nu încă”, a mai spus vedeta.