Anca Pandrea, de o frumuseţe răpitoare în tinereţe! Cum putea să arate

Apropo.ro / 29.06.2018, 11:11
Anca Pandrea, de o frumuseţe răpitoare în tinereţe! Cum putea să arate
I-a stat alături timp de 27 de ani lui Iurie Darie, considerat unul dintre cei mai frumoşi actori din România. Anca Pandrea a fost şi ea însă, în tinereţile ei, o femeie superbă.

Cu o statură potrivită, un trup bine proporţionat, părul lung, ochii verzi şi un zâmbet seducător, Anca Pandrea a făcut senzaţie în rolul unei studente timide, în filmul „Cântecele mării”, alături de Dan Spătaru şi alte nume mari ale muzicii şi cinematografiei româneşti.
La fel s-a întâmplat şi în pelicule de referinţă pentru publicul român, cum ar fi „Un om în Loden (1979)”, „Doctor fără voie (1976)”, „Steaua fără nume (1966)” sau „Peripeţiile unui om de afaceri.

Cariera ei în lumea filmului şi a teatrului a început după terminarea facultăţii, fiind repartizată la Satu Mare, unde a avut parte de cei mai frumoşi ani ai săi. A jucat la Teatrul de Comedie din Bucureşti, unde i-a avut că parteneri pe Iurie Darie, Stela Popescu, Dem Rădulescu şi alţii. Împreună cu actorul Iurie Darie a înfiinţat un teatru particular, intitulat „Incomod”, cu care au jucat cu succes comedia „Patru pe o canapea şi valetul”, de Marc Camoletti, în multe localităţi din ţară şi peste hotare în Germania, Canada şi SUA.

Actriţa a mărturisit că a fost alături de Iurie Darie de când soţia acestuia, cu care ea era prietenă, a murit. Anca a încercat să îl cupleze cu mai multe femei, dar în final au rămas împreună.

„Eu eram prietenă cu soţia lui Iura, Consuela, dar ea a murit. Am fost la înmormântarea ei si i-am promis eu lui Iura că voi avea grijă de el. Am încercat să îl combin cu o profesoară de franceză ca să îşi iasă din starea aia. Am încercat să-l cuplez cu mai multe doamne, dar n-a fost să fie. L-am invitat odată la cafea, dar cu niciun gând. Şi el n-a venit. Şi până la urmă a venit odată la o petrecere şi i-am zis să intre pe geam, că eu nu aveam cheia de la casă la mine. Iar el aşa a făcut. Şi apoi am făcut amor, aşa deodată. Din clipa aia am rămas împreună 27 de ani”, a declarat Anca Pandrea la Antena Stars.