Anca Pandrea e grav bolnavă! Ce spun medicii

De: Cătălina Matei / 12.10.2016, 12:47
Anca Pandrea e grav bolnavă! Ce spun medicii
De aproape 4 ani, de la decesul lui Iurie Darie, actriţa Anca Pandrea trăieşte o adevărată dramă.

Artista are probleme grave cu membrele inferioare, dar şi probleme pulmonare. Din cauza acestora din urmă, anul trecut actriţa a trăit cu tubul de oxigen lângă pat şi a fost dependentă de el 3 luni.

Anca Pandrea, de o frumuseţe răpitoare în tinereţe! Cum putea să arate

Am un plaman si jumatate. Asa traiesc, respirand la capacitatea minima. De aici apar si oboseala si complicatiile la inima. Problemele acestea de la plamani mi-au fost descoperite in spital. Medicul mi-a spus ca o mare parte din alveolele pulmonare s-au atrofiat si nu mai functioneaza. De un an nu am mai fost la control la plamani si uite ce se intampla. Lucrul asta mi-a afectat aproape jumatate de plaman si, normal, capacitatea respiratorie. E greu, dar ce sa astepti cand ai varsta mea. Ma tem de extinderea acestei probleme. Stiti cat de greu este sa nu poti sa respiri, ce spaima si ce chin?!”, a declarat  Anca Pandrea pentru wowbiz.ro.

Anca Pandrea, doliu fara sutien!

Pe langa aceste probleme mai vechi, actrita trebuie sa se ocupe si de cele noi aparute la articulatiile de la picioare. „Picioarele aveau culoarea vinetie, se umflasera si ma temeam de ce-i mai rau. Dupa spitalizare s-a mai rezolvat din probleme. Merg la o policlinica unde costuri sunt suportate de asigurarile de sanatate si fac procedurile pentru picioare, cele cu parafina si cu curent electric si galvanic, ne-a declarat Anca Pandrea.Anca Pandrea e grav bolnavă! Ce spun medicii