Anca Pandrea: „Medicii mi-au spus că Iura nu mai are nicio șansă”

De: Mia Nicolescu / 27.07.2012, 09:29
Anca Pandrea:
Anca Pandrea a povestit cu lacrimi în ochi că miercuri seară medicii i-au spus că soțul ei, actorul Iurie Darie, nu mai are nicio șansă de supraviețuire.

În prezent, actorul Iurie Darie este internat la Spitalul Bagdasar-Arsenie, încă din luna iunie, după ce a fost operat pentru a doua oară pe creier. Este îngrijit și supravegheat atent de medici, asistente, dar și de Anca Pandrea, care se roagă în fiecare zi că soțul ei să își revină.

I-am înregistrat povești pe care i le pun în căști și le ascultă. Când intru la el, deschide imediat ochii și îmi zâmbește. Pentru mine, asta e cea mai mare fericire din lume. Astăzi l-am și tuns. E sufletul și viața mea, nu aș putea să trăiesc fără el”, a declarat actrița cu lacrimi în ochi.

Iurie Darie

Din păcate, în urmă cu două seri, Anca Pandrea a trecut prin momente cumplite, după ce medicii i-au spus că actorul nu va supraviețui dacă nu se găsește sânge pentru transfuzie.

Astăzi se simte mai bine. Aseară mi-a fost frică că-l pierd, medicii mi-au spus că nu mai are nicio șansă, pentru că avea nevoie de transfuzie de sânge de două zile și nu găsisem. Am crezut că înnebunesc. Într-un final am găsit, iar acum i se dă o dată pe săptămână. El are A2 pozitiv”, a declarat soția marelui actor.

FOTO: Publimedia