Anca Parghel este in stare grava la spital

Apropo.ro / 14.11.2008, 11:41
Anca Parghel este in stare grava la spital
Anca Parghel, cantareata de jazz, se afla din nou internata la Spitalul Elias, in stare critica.

Anca Parghel, cantareata de jazz, se afla din nou internata in spital in stare critica.

Anca Parghel s-a luptat cu cancerul la san si l-a invins. Cum un necaz nu vine singur, cantareata sufera acum si de cancer ovarian.

In 28 iunie 2008, Anca s-a internat in spital in urma unor dureri de cap si de stomac. Diagnosticul a fost sumbru: cancer.

Aceasta boala nemiloasa, care se "agata" de tot mai multe femei, a lovit-o si pe Anca, careia, ulterior, i-au fost extirpate ovarele, uterul si s-a constatat ca are si metastaza la ficat.

Artista nu a renuntat la proiectele muzicale, dar a continuat, la cererea medicilor, un tratament foarte costisitor in strainatate.

Specialistii au studiat timp de 20 de ani o ciuperca, care se pare ca poate distruge cancerul. Anca Parghel a spus la acea vreme ca vrea sa incerce acest experiment – tratament.

In decursul zilei de ieri, Anca a ajuns in stare critica la Spitalul Clinic de Urgenta "Elias" din Bucuresti. Medicii de pe ambulanta abia au reusit sa ii stabilizeze starea.

Anca Parghel se afla in continuare in stare critica internata la "Elias". "Doamna Anca Parghel este internata in Clinica de Anestezie si terapie Intensiva ca urmare a complicatiilor consecutive afectiunii cronice de care sufera", a declarat purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, Valentin Calu.

Citeste mai multe despre starea Ancai Parghel in Cancan.ro.

Sursa Foto: Tango

 

 

COMEDIA ELECTORALA