Anca Parghel se lupta cu cancerul

Apropo.ro / 04.07.2008, 11:30
Anca Parghel se lupta cu cancerul
Dupa ce s-a vindecat de cancer la san, cantareata Anca Parghel se lupta cu cancerul ovarian

Dupa ce s-a vindecat de cancer la san, cantareata Anca Parghel se lupta din nou cu aceasta boala.

La data de 28 iunie 2008, Anca este internata la spital, in urma unor dureri de cap si de stomac, fiind ulterior diagnosticata cu cancer, un cancer la ovare, care se pare ca este ereditar. Cu toate ca i-au fost extirpate ovarele, uterul si are metastaza la ficat, aceasta nu se lasa doborata de boala.

Anca nu vrea sa isi intrerupa proiectele si nu renunta la cantat declarand ca la nevoie "va canta din fotoliu".

Artista va urma un tratament costisitor la Zurich sau Londra dar momentan asteapta sa vada ce vesti primeste din America despre un tratament care s-a instituit de cateva zile. Dintr-o ciuperca studiata timp de 20 de ani, s-a descoperit un medicament care distruge cancerul.

Aceasta are incredere in Dumnezeu si a declart: "Ma las experimentelor".

In aceste clipe grele prietenii si nu nu numai ii sunt aproape.

Anca Parghel s-a nascut la Campulung Moldovenesc, pe 16 septembrie 1957. Dupa ce termina Liceul de Muzica din Iasi acesta urmeaza cursurile Conservatorului de Muzica din acelasi oras, unde isi da licenta cu lucrarea "Charlie Parker un geniu al improvizatiei".

Pana in anul 1989 a predat canto iar de-a lungul carierei a cantat alaturi de muzicieni romani ca Johnny Raducanu, Mircea Tiberian, Garbis Dedeian dar si alaturi de nume sonore din jazz-ul mondial (Billy Hart, Archie Shepp, Larry Coryell, Claudio Roditi, Thomas Stanko, Ricardo Del Fra, etc).

Ultimul album semnat Anca Parghel, Zamorena s-a bucurat de un real succes. Tom Boxer, partenerul ei la proiectul "Brasil‘ a venit zilele acestea cu o veste buna-proiectul a fost cumparat de o casa de discuri din strainatate.

Cei care doresc sa o ajute pe Anca Parghel sa invinga boala, pot contribui la strangerea sumei necesare operatiei in strainatate, depunand bani in conturile:

Cont lei: RO30INGB0000999901012954
Cont euro::RO73INGB0000999901012956

CONCURS: Castiga invitatii la ArtMania Festival 2008!


 

Citeste si:

Cancerul, boala care nu iarta

Cancerul, boala care nu iarta

In Romania, cancerul bronhopulmonar, cel mai comun tip de cancer, se pozitioneaza pe primul loc in motivele deceselor la barbati (6540) si locul patru la femei, dupa can…

Melek Amet s-a stins din viata

Melek Amet s-a stins din viata

Dupa ce timp de doi ani de zile s-a luptat cu cancerul ovarian, fostul top-model Melek Amet s-a stins din viata ieri la ora 11.45.

Tom Boxer isi face debutul in lumea modei

Tom Boxer isi face debutul in lumea modei

Tom Boxer isi face debutul in lumea modei si nu oricum, ci cu o colectie care se adreseaza persoanelor indraznete si nonconformiste si, nu in ultimul rand, ce dispun de u…

Jocul zilei

Clipul zilei

Electric Man Emisarii culturii romanesti
Lupta pentru a deveni cel mai puternic Stickmen din univers Cuvinte cheie: Petrica Americanu’ – No Comment!
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza

Â