Anca Serea a revenit la silueta iniţială

De: Nicoleta Nicolae / 10.08.2012, 11:32
Anca Serea a revenit la silueta iniţială
Anca Serea este proaspătă mămică dar, graţie unei alimentaţii corecte, a reuşit să revină la silueta de dinainte să rămână gravidă. Iată secretele frumuseţii ei.

– Eşti proaspăta mămică a unui băieţel care a primit nota zece la naştere. Cum ai revenit la silueta de dinainte de naştere?
Pe timpul sarcinii, am luat doar 8 kilograme. Sunt norocoasă pentru că am un metabolism care mă ajută foarte mult. Am reuşit repede să revin la silueta iniţială având un regim echilibrat, bogat în fructe şi legume. Nu am ţinut o dietă anume. Am urmat acelaşi regim de viaţa pe care îl urmam şi înainte. Alimentatia mea este compusă din fructe, legume şi multe lichide. Evit pe cât posibil prăjelile, grăsimile şi dulciurile.

– Cum te descurci cu cei mici?
Excelent. David şi Sarah sunt deja copii mari şi responsabili, iar Noah este un bebeluş foarte cuminte. Cu ajutorul mamei, mă descurc foarte bine.

– Din 6 august revii la pupitrul ştirilor Prima Tv. Cu cine rămân cei mici?
Copiii vor rămâne în grija mamei, cât voi fi plecată la serviciu.

– Care ar fi cele mai importante reguli de frumuseţe în cazul tău?
Nu beau alcool, nu fumez, nu mă culc niciodată nemachiată şi mă dau întotdeauna cu cremă de protecţie solară înainte să plec de acasă. În general, sunt adepta lucrurilor naturale, aşa că folosesc multe măşti naturale. Sunt câteva produse nelipsite din trusa mea de cosmetice: uleiul de măsline, mierea, uleiul de argan, uleiul de migdale.

– Până la urmă, cât contează frumuseţea în televiziune?
Aş fi ipocrită să spun că nu contează, dar ea trebuie dublată şi de alte calităţi pentru că altfel nu are nicio valoare.

Ai devenit celebră într-o reclamă la o marcă de cafea. Ai mai primit propuneri de acest gen?
Da, am mai primit. Acum mă concentrez însă pe cariera mea în televiziune.

– Care este plăcerea ta cea mai mare?
Timpul petrecut cu copiii este de nepreţuit. Apoi, ma bucur din plin şi de baia relaxantă din fiecare seară.
Nicoleta Nicolae