Anca și Ștefan Lungu, nuntă ca-n povești în Toscana

Apropo.ro / 22.04.2013, 13:30
Anca Rusu și Ștefan Lungu au devenit soț și soție în cadrul unei ceremonii religioase desfășurate la un castel din Toscana, Italia.

Nuntă cu surprize pentru Anca Rusu, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1. Actuala doamnă Lungu a avut parte una de dintre cele mai frumoase aniversări de ziua ei. Proaspătul ei soț, Ștefan Lungu, i-a pregătit, cu lux de amănunte, propria-i nuntă! Și nu oricum! Ci o nuntă la castel, în Toscana – Italia, cu două rochii de mireasă pregătite din timp, invitați aleși pe sprânceană, tortul și meniul au fost alese de mire! Ce mai! De vis! Iar ea a fost invitata specială la această căsătorie!

Anca si Stefan Lungu

Bănuiam că îmi pregătește o surpriză pentru ziua mea, așa cum se întâmplă în fiecare an, însă nu m-am gândit niciodată că voi fi invitată la propria nuntă. Și nu mă așteptam să se întâmple în Toscana. Chiar am crezut că mă aflu acolo pentru o ședință foto. A fost o minciună foarte bine gândiă. Nu degeaba a lucrat Ștefan 7 ani la Surprize-Surprize„, a declarat Anca emoționată.

De nuntă s-a ocupat mai mult Ștefan – de la alegerea invitaților, a locației și până la tort.

Anca si Stefan Lungu

A fost o nuntă ca-n povești! A fost mai frumos decât mi-aș fi putut imagina. Iar invitații au fost aleși de Ștefan pe sprânceană. Nu au fost mulți, dar au fost cei care contează pentru noi: familia și prietenii dragi. De muzică s-au ocupat Laura și Guido, două suflete dragi nouă, iar tortul și meniul a fost ales de Ștefan. A făcut o treabă excelentă. Nici eu n-aș fi putut alege mai bine„, a mai declarat Anca.

Citește mai multe detalii despre nunta Ancăi cu Ștefan Lungu, pe protvmagazin.ro