Anca Sigartău şi fiul ei Teodor, îmbrăcaţi de un designer de la Bollywood

De: Alexandra Necsoiu / 12.11.2018, 14:50
Anca Sigartău şi fiul ei Teodor, îmbrăcaţi de un designer de la Bollywood
Asia Express, cel mai dur reality show difuzat în curând de Antena 1 este şi un motiv de reale surprize pentru cele 9 perechi de vedete participante. La finalul fiecărei zile, aceştia sunt nevoiţi să îşi caute singuri cazare şi fac asta bătând din poartă în poartă.

Pentru fiecare dintre ei, orice noapte petrecută la casele localnicilor este o adevărată poveste, pentru că niciodată nu şti unde nimereşti. Anca Sigartău şi fiul ei Teodor s-au trezit în casa unui designer local, şi nu orice fel de designer ci unul care îmbracă cele mai mari staruri de la Bollywood. După ce le-a spus povestea lui şi i-a invitat la masă, bărbatul le-a făcut şi un cadou. O cămaşă pentru Anca şi un tricou pentru Teo, două piese din colecţia lui, pentru a le purta noroc în cursa Asia Express.
          

Filmările pentru cel de-al doilea sezon Asia Express, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România, au loc anul acesta în Sri Lanka şi India. 9 perechi de vedete sunt hotărâte să străbată Drumul Elefantului pentru a ajunge la premiul de 30.000 de Euro şi pentru a trăi experienţa vieţii lor. Fiecare pereche are la dispoziţie un Euro pe zi şi trebui să îşi găsească singuri mâncare, cazare şi transport.