Anca Ţurcaşiu cântă muzică populară

Apropo.ro / 27.10.2011, 12:28
Anca Ţurcaşiu cântă muzică populară
Anca Ţurcaşiu este o prezenţă discretă pe micile ecrane. Absenţa ei din peisajul mediatic este cauzată de calitatea îndoielnică pe care o au unele programe de divertisment.

Dar vineri seara, la TVR 1, Anca Ţurcaşiu va face spectacol la emisiunea „O dată-n viaţă” alături de Monica Iagăr şi Claudiu Bleonţ.

„Sunt foarte selectivă cu invitaţiile pe care le primesc din partea posturilor TV pentru că ştiu că o mişcare greşită poate costa mult pentru imaginea mea. Prefer să stau acasă decât să mă expun inutil la televizor. Chiar am decis să nu mai apar foarte des la TV. Totuşi, am acceptat invitaţia Iulianei Tudor pentru că am încredere în programul pe care îl realizează şi pentru că TVR e locul unde am debutat şi unde mă simt cel mai bine”. Chiar dacă nu este foarte generoasă cu apariţiile în media, Anca Ţurcaşiu nu a renunţat la scenă. Joacă atât la Teatrul Naţional de Operetă, cât şi la Teatrul Mic.

Despre ediţia de vineri Iuliana Tudor spune: „A fost o adevărată provocare să reuşim să o aducem la emisiune pe Anca Ţurcaşiu. Apare rar, iar noi nu numai că am reuşit să o aducem într-un studio TV, dar o mai şi punem să facă spectacol, cu muzică populară şi port tradiţional”
O dată-n viaţă cu Anca Ţurcaşiu începe vineri, 28 octombrie, pe TVR 1.