Anca Ţurcaşiu, dezvăluire surprinzătoare: ”Soţul meu a făcut o criză când am adus pisica acasă”

De: Alexandra Necsoiu / 26.10.2018, 13:58
Anca Ţurcaşiu, dezvăluire surprinzătoare: ”Soţul meu a făcut o criză când am adus pisica acasă”
Puţină lume ştie că îndrăgita artistă Anca Ţurcaşiu este o foarte mare iubitoare de animale şi că, de-a lungul timpului a avut în casă, de la pisici la gâşte. Despre această pasiune şi despre felul cum familia sa a interacţionat cu vieţuitoarele pe care ea l-a adus acasă, Anca Ţurcaşiu vorbeşte cu Andra Trandaş, în emisiunea ”Stăpânii vedetelor”, care este filmată acasă la cântăreaţă şi care va fi difuzată sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.

”De copil am fost extrem de ataşată de animale. Am avut hamster, prepeliţă, am avut şi-o gâscă în cadă, pe vremea comunismului, nu am lăast-o pe mama să o taie. După ce m-am măritat, a apărut Şuşu în viaţa noastră, pentru că Radu, copilul nostru,  şi-a dorit foarte mult un căţel. Apoi am adus acasă şi o pisică. Soţul meu a făcut o criză. Nu a fost deloc prietenos cu ea. Dar uşor-uşor am integrat-o în familie”, mărturiseşte Anca Ţurcaşiu în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor” de la Antena Stars.

Despre modul emoţinant în care Anca Ţurcaşiu a ajuns să aibă în grijă mai multe animale şi despre reacţiile soţului şi băiatului ei atunci când le-au văzut, telespectatorii vor afla mai multe sâmbătă, de la ora 13.00, la Antena Stars.