Anda Adam a fost cerută în căsătorie

Apropo.ro / 04.02.2013, 14:36
Anda Adam a fost cerută în căsătorie
Anda Adam a fost cerută în căsătorie chiar în timpul unui concert. În cadrul campaniei Kiss4Love de la Kiss FM, artista a mai dezvăluit care sunt cele trei calităţi pe care trebuie să le aibă un bărbat pentru a o cuceri, dar şi că asociază dragostea cu un măr roşu.

”La un concert, am întins mâna de pe scenă spre fani şi în acel moment unul dintre ei m-a apucat de mână şi mi-a pus un inel pe deget. L-am lăsat pe mână restul concertului, dar la sfârşit l-am returnat şi el mi-a zis: ‘Chiar nu glumesc. Vrei să te căsătoreşti cu mine? Eu aş vrea să fiu tatăl copiilor tăi!’. Era pus pe fapte mari şi mi s-a părut o declaraţie destul de inedită şi de şocantă în acelaşi timp. A fost funny”, a declarat Anda Adam. Anda ne-a mărturisit şi care este fructul cu care asociază iubirea: ”Având în vedere că mă cheamă Adam, nu pot să asociez dragostea decât cu un măr roşu. Fructul interzis – despre asta este vorba în dragoste. Asta e definiţia dragostei: ce nu poţi să ai îţi doreşti şi mai mult”.

”Îmi plac foarte mult lumânările. Cred că o seară romantică perfectă pentru mine ar fi într-un loc în care să fie multe lumânări şi cineva într-un colţ care să cânte la pian”, a mai declarat ea. Vedeta a dezvăluit şi care sunt calităţile pe care trebuie să le aibă un bărbat pentru a o cuceri. ”Să fie deştept în primul rând, altfel n-are nicio şansă să mă cucerească. Să fie o persoană pozitivă, veselă, care să mă facă să râd, să aibă simţul umorului. Iar în al treilea rând să fie cineva care să înţeleagă modul meu de viaţă, pentru că altfel n-are cum să meargă o relaţie. Trebuie să fie cineva care vede lucrurile aşa cum le văd şi eu şi înţelege faptul că sunt artist şi că artiştii au un mod de viaţă mai haotic şi mă acceptă aşa cum sunt”, a spus ea.