Anda Adam a primit Discul de Platina la Pat

Apropo.ro / 25.06.2007, 11:39
Anda Adam a primit Discul de Platina la Pat
Anda Adam a fost premiata de Casa de discuri Roton cu discul de platina pentru 20000 de unitati vandute din albumul "Confidential", in cadrul unei petreceri de platina cu cocktailuri de platina si prajituri de platina, ce a avut loc in club Pat din Bucuresti. Au fost prezenti foarte

Anda Adam a fost premiata de Casa de discuri Roton cu discul de platina pentru 20000 de unitati vandute din albumul „Confidential”, in cadrul unei petreceri de platina cu cocktailuri de platina si prajituri de platina, ce a avut loc in club Pat din Bucuresti.

Au fost prezenti foarte multi prieteni ai Andei, Iulia Vantur si Marius Moga, Dl Problema, Tudor de la Fly Project, Freaka Da Disk de la Parazitii,Adi de la Akcent si nu in ultimul rand iubitul Andei, Victor Slav de la Pro Tv.

Anda Adam a venit la petrecere cu lectiile facute, show-ul ei fiind apreciat de toti invitatii care au cantat si dansat pe toate hiturile care au facut din „Confidential” un album de platina. In prezent Anda e in plina campanie de promovare al celui de al patrulea single de pe Confidential, „Ochii mei” si in acelasi timp a inceput pregatirile pentru un nou album pe care speram sa-l putem asculta pana la finalul acestui an.

Roton