Anda Adam a primit inelul de logodnă

Apropo.ro / 04.12.2014, 11:26
Anda Adam a primit inelul de logodnă
Anda Adam s-a refăcut după relaţia cu Victor Slav! Cântăreaţa e în culmea fericirii, căci a primit inelul de logodnă de la noul ei iubit!
Artista nu a postat încă poza cu inelul pe binecunoscuta reţea de socializare, dar a vorbit despre acesta  şi a arătat bijuteria într-o emisiune TV.  Invitată la “Rai da’buni”, vedeta a dat detalii despre povestea de dragoste pe care o are în prezent cu  iubitul ei, Sorin Andrei.  Anda Adam s-a arătat extrem de încântată de inelul primit şi se gândeşte deja la viitoarea nuntă, ştiind încă de pe acum cum ar trebui să arate buchetul ei de mireasă.
 
 
Foto: Facebook
 
„În anul nou ce vine. Mă gândeam că nu o să putem veni unii la alţii să cântăm, aşa că o facem anul viitor. Eu eram deja foarte aglomerată cu foarte multe filmări şi cântări şi nu aveam timp. Ştiu cum o să arate buchetul de mireasă, am poză cu el în telefon. Nu am superstiţii. Să ne distrăm, să fie bine! Din punctul meu de vedere, ca femeie, dacă nu ai un copil, nu ai nimic. Cred că scopul nostru măreţ în viaţă, singurul este să avem un copil”.
 
Cât despre inelul de logodnă, Anda Adam a mai adăugat: ”Nu am postat inelul pe nicio reţea de socializare, dar îl port. Este un inel pe care îmi doresc să îl port”, a spus ea.