Anda Adam cântă în engleză şi arabă în cel mai nou videoclip al său

De: Nicoleta Nicolae / 05.09.2015, 09:00
Anda Adam cântă în engleză şi arabă în cel mai nou videoclip al său
Artista a lansat un nou videoclip, al unei piese cântată în limba engleză şi araba. “Save me Tonight” reprezintă noul hit al Andei Adam.

Anda Adam a filmat pentru aceasta noua melodie un videoclip electrizant, dovedind cat de energica si plina de viata este, chiar si in luna a sasea de sarcina.

Artista este radianta, senzuala si extrem de sexy, vizibil fericita de tot ce i s-a intamplat, in ultimul an, in viata sentimentala.

Anda Adam este una din primele artiste din Romania care a cucerit topurile internationale cu hituri precum „Love on You”, „Show Me” sau „Can You Feel”.

Noua piesa, „Save Me Tonight”, are potentialul de a urma traiectoria hiturilor precedente, fiind o piesa extrem de energizanta, menita a da tonul in cluburi si sa domine topurile radio si TV.

Hit dupa hit, nenumarate concerte, prezenta activa in showbizul televizat, toate indica succesul profesional al artistului Anda Adam, iar anul 2015 marcheaza si unele din cele mai frumoase momente din viata omului Anda Adam.

Piesa „Save Me Tonight” a fost produsa in studioul baietilor de la Fly Project, iar videoclipul a fost filmat in regia lui Anthony Icuagu.