Anda Adam cântă în Liban pe aceeaşi scenă cu protejatul Madonnei, Jason Derulo

De: Mioara Tronaru / 17.04.2012, 11:55
Anda Adam cântă în Liban pe aceeaşi scenă cu protejatul Madonnei, Jason Derulo
Anda Adam va cânta în luna iunie pe aceeaşi scenă cu Jason Derulo, unul din cei mai în vogă artişti de culoare de peste Ocean.

Jason Derulo este cunoscut pentru hiturile sale, „Whatcha Say”, „It Girl” sau „Breathing”, care au ajuns pe primele pozitii din Billboard.
El a cântat până în prezent şi în deschiderea concertelor Lady Gaga şi Black Eyed Peas, şi a colaborat cu Madonna pentru cel mai recent album al ei.

Jason DeruloAnda Adam şi Jason Derulo vor susţine câte un recital la Beirut, în cadrul celui mai în vogă festival muzical al verii, NRJ Music Tour.
Artista va susţine un concert live în faţa unui public format din peste 25.000 de persoane. Cunoscută pentru recitalurile sale pline de energie, Anda Adam are în plan, alături de o echipă de dansatori, un concept de show cu totul nou.
Pe scena renumitului festival muzical sunt aşteptaţi artişti internaţionali renumiţi în toată lumea. Lista încă nu a fost definitivată, însă sunt mari şanse ca Anda Adam să cânte pe aceeaşi scenă şi cu Pitbull şi Jennifer Lopez.