Anda Adam, în brațele lui Cătălin Botezatu (Poze)

Apropo.ro / 01.05.2013, 18:00
Anda Adam, în brațele lui Cătălin Botezatu (Poze)
Anda Adam a fost fotografiată în brațele lui Cătălin Botezatu. La prima vedere am spune că formează un cuplu minunat!

Anda Adam și Cătălin Botezatu au pozat împreună, chiar cu o notă intimă.

Showbiz.ro te trimite la EROS SHOW! Vrei și tu?

La începutul lunii martie, cântăreața Anda Adam și designerul Cătălin Botezatu au fost surprinși în tandrețuri într-un club din Capitală. Au dansat, s-au privit cu pasiune, iar Bote nu s-a putut abține să nu o mângâie pe tot trupul pe focoasa blondă.

Acum, cei doi „amorezi” au acceptat să pozeze ca un cuplu și să acorde un interviu „în oglindă” pentru noul număr al revistei Tabu.

Anda si Catalin

Când l-ai întâlnit prima oară pe Cătălin? Te-ai simțit atrasă de el? De ce?

ANDA ADAM: Ne-am întâlnit prima dată în urmă cu mai bine de zece ani. Era și atunci unul dintre cei mai eleganți și frumoși bărbați celebri din România. Anii au trecut, iar acum este mai atrăgător ca niciodată. Am prietene care îmi povesteau cât de entuziasmate sunt femeile atunci când îl văd la prezentările de modă. Acum că am început să îl cunosc mai bine înțeleg motivul. Este șarmant, sexy, elegant din toate punctele de vedere. Este George Clooney în variant românească.

Când ai întâlnit-o prima oară pe Anda? Te-ai simțit atras de ea? De ce?

CĂ‚TĂ‚LIN BOTEZATU: Pe Anda am cunoscut-o cu mulți ani în urmă. Am apreciat-o dintotdeauna ca artist. Primul contact cu familia ei a avut loc atunci când fratele ei, un tânăr atletic și profil de model american, s-a prezentat la un casting. Am colaborat o perioadă în mai multe proiecte de fashion până să plece definitiv în Australia. Cu Anda m-am văzut în tot acest timp la evenimente mondene. Apreciez faptul că, deși este o femeie minionă, emană putere și mult sex-appeal fără a face mari eforturi în acest sens.