Anda Adam, Julie Mayaya şi Andrei Ştefănescu dau test la versuri la „Zaza Sing”

De: Alexandra Necsoiu / 04.04.2017, 14:22
Anda Adam, Julie Mayaya şi Andrei Ştefănescu dau test la versuri la „Zaza Sing”
Trebuie să ţină minte sute de versuri, au avut concerte numeroase, dar cât de bine ştiu versurile pieselor consacrate şi cum se descurcă la karaoke? Vedetele dau test cu Liviu Vârciu miercurea aceasta, în prima ediţie „Zaza Sing”. Anda Adam, Julie Mayaya şi Andrei Ştefănescu vin în noul show de la Antena 1 miercuri de la 20.30 pentru a arăta cât de bine ştiu versurile. Iar rolul lor este unul foarte important pentru că vor face echipă la una dintre rubrici cu concurenţii din show, astfel că orice greşeală pe care o fac vedetele poate duce la eliminarea concurentului respectiv.

Distracţia se va ţine astfel de mână cu emoţia pentru că vedetele nu trebuie să greşească niciun cuvânt pentru ca cel pe care îl susţin în concurs să meargă mai departe. Cât de bine ştie Andrei Ştefănescu piesele A.S.I.A, de exemplu, sau dacă experienţa la concursurile de karaoke îi va surâde simpaticei Julie Mayaya, telespectatorii Antena 1 află miercuri în prima ediţie „Zaza Sing”. Cert este că cele trei vedete invitate s-au simţit atât de bine la filmări, încât în pauzele petrecute în culise nu au făcut altceva decât să se joace cu rimele.

            Prima ediţie a emisiunii aduce pe scena „Zaza Sing” şase concurenţi, cu meserii şi vârste diferite: o elevă, o studentă, un blogger sau un funcţionar public, fiecare dintre ei e sigur că va reuşi să treacă de cât mai multe probe şi să ghicească versurile pieselor pe care le va primi. Vor cânta live, acompaniaţi de trupa The Humans, Liviu Vârciu va asigura suspansul şi umorul, iar Flick le va pune beţe în roate concurenţilor atunci când va modifica versurile anumitor piese. La filmările pentru prima ediţie a emisiunii Vârciu a avut parte şi de o surpriză: la una dintre probe o concurentă a primit ca piesă de interpretat celebra „Ochii tăi” a trupei L.A., din care a făcut parte şi Liviu. Spre uimirea şi amuzamentul tuturor, tănăra concurentă nu a ştiut niciun vers, chiar dacă a primit încurajări din partea publicului, dar şi a trupei The Humans, care asigură muzica live în show. Amuzat, chiar şi Liviu s-a întrebat dacă e cineva care nu a auzit măcar o dată această piesă şi a conchis cu umor spunând că probabil concurenta nu ştie nici cine e el şi că acum mulţi ani a devenit cunoscut cu această melodie. Ce a avut de spus puştoaica de numai 19 ani şi dacă a reuşit ea să treacă de această probă, telespectatorii Antena 1 află din 5 aprilie, de la 20.30, la „Zaza Sing”.   

            „Zaza Sing este un format pe care mă pliez foarte bine, fiind un format cu muzică şi karaoke. E ocazia mea să mai aud piese consacrate, superbe, cum ar fi „Oameni” a lui Andreescu, aceasta fiind şi una dintre melodiile mele preferate. E un show cu emoţie, suspans – pentru că să nu uităm „Zaza Sing” e un quizz show cu versuri, o emisiune cu mult umor, dar şi premii”, mai spune încântat prezentatorul Liviu Vârciu. Întrebat dacă el s-ar descurca într-un astfel de concurs, Liviu adaugă: „Cu siguranţă nu aş trece toate probele, dar pe câteva da, le-aş lua cu brio. Eu nu prea am mers la karaoke, dar într-o vreme am avut un club în care organizam seri şi concursuri de karaoke. Julie Mayaya, care e invitată în prima noastră ediţie, a câştigat acolo, a fost primul ei concurs de karaoke pe care l-a câştigat, la fel Nicolle Cherry. Aşadar, nu sunt străin de domeniul ăsta.”

            „Zaza Sing” este la Antena 1 din 5 aprilie, în fiecare miercuri de la 20.30.