Anda Adam lanseaza clipul „Sufletul meu”, exclusiv pe Apropo.ro!

Apropo.ro / 02.02.2009, 23:07
Apropo.ro iti ofera in premiera si in exclusivitate videoclipul piesei "Sufletul meu", semnat Anda Adam!

Esti curios sa afli la ce baiat viseaza Anda Adam in cel mai recent videoclip? Vrei sa traiesti intens o poveste de dragoste care sa-ti aminteasca de adolescenta?

Apropo.ro iti ofera in premiera si in exclusivitate videoclipul piesei “Sufletul meu”. Urmareste clipul si vei trai alaturi de Anda fiorii unei relatii de inceput.

Dupa ce ai intrat alaturi de echipa Apropo.ro in culisele filmarii videoclipului si ai vazut primele poze de pe platoul de filmare, acum e momentul sa vezi si rezultatul final.

Povestea videoclipului este una romantica cu sfarsit fericit, o poveste despre "sufletul meu", asa cum declara si artista.

Intr-o costumatie specifica de dans, Anda Adam incearca sa-si trimita fanii prin muzica intr-o lume de vis unde fiecare isi poate imagina o poveste tumultoasa de dragoste.

Piesa face parte din albumul "Queen of hearts", album compus in totalitate de Marius Moga, iar videoclipul este creatia lui Iulian Moga. Pe ritmuri de Rhythm & Blues, piesa este cea mai reusita melodie de acest gen a artistei.

Castiga albumul "Queen of hearts", cu autograf!

Vrei sa asculti intregul album? Ai acum ocazia sa il castigi pe Apropo.ro si nu oricum, ci cu autograf special de la Anda!

Participa la la concurs pentru a castiga unul dintre cele 10 albume oferite ca premiu. Click aici!

Anda Adam – Sufletul meu: 

 

 

 

 Videoclipul "Sufletul meu" – making of: 

 

 

Anda Adam

 

Esti fan Anda Adam? Ce parere ai despre noul ei videoclip? Comenteaza aici!

Anda Adam

Inscrie-te la Newsletter, ca sa stii ce alte exclusivitati iti ofera Apropo.ro!