Anda Adam lansează un nou videoclip, „Seri de mai”! VIDEO

De: Nicoleta Nicolae / 22.04.2015, 13:00
Anda Adam lansează un nou videoclip, „Seri de mai”! VIDEO
Artista lansează azi o nouă piesă şi un nou videoclip, „Seri de mai”, primul featuring cu CRBL din carieră. Cu un look sport şi fresh, în stilul 'Moschino Girl', Anda Adam aduce o gură de aer proaspăt prin această nouă piesă ce provoacă dependenţă de la primul play.

Ritmul catchy şi versurile care te fac să o fredonezi instant reprezintă elementele ideale care compun un nou hit pentru îndrăgita artistă. Prin această lansare, Anda îşi doreste să dea tonul cluburilor şi teraselor de la mare, începand cu 1 mai şi continuând în tot sezonul estival.

„Începem vara în forţă! Îmi doresc să transformăm 1 mai muncitoresc în 1 mai sărbătoresc”, a declarat Anda Adam. Regia clipului îi aparţine regizorului Alex Ceauşu, cel care a mai lucrat cu Anda şi pentru  videoclipul „Gloanţe Oarbe”.

Pentru acest videoclip, artista adoptă o imagine diferită de cel cu care şi-a obişnuit fanii în ultimul timp. Mai exact, o un look sport şi o atitudine relaxată, plină de optimism. Solista renunţă la ipostazele sexy, la vestimentaţiile decoltate, incitante, şi alege să poarte o ţinută sport şi o şapcă de rapper, look ce aduce aminte de cel de acum zece ani, când a lansat hitul „Selecta”.

 

„Seri de mai” este o piesă perfectă pentru sezonul estival, ce se anunţă a fi unul din hiturile acestei veri, o piesă prin care Anda Adam promovează muzica şi ideea de distracţie şi bună  dispoziţie.