Anda Adam: „M-as panica un pic daca as ramane insarcinata”

Apropo.ro / 30.08.2011, 09:35
Anda Adam a vorbit cu Showbiz.ro despre cele mai noi planuri ale sale, despre viata personala, dar si despre posibilitatea de a deveni mamica.

Anda Adam a acordat un interviu pentru Showbiz.ro in care a dezvaluit lucrurile asa cum sunt ele, artista fiind naturala si fara fite asa cum sunt alte vedete.

Anda recunoaste, in ce priveste relatia ei cu Victor Slav, ca merge inca bine, se iubesc si nu se gandesc inca la o nunta. Ea a mai povestit cum se rasfata unul pe celalalt si cine aduce micul dejun la pat.

Anda Adam

Anda Adam

De asemenea, Anda a marturisit ca ii este usor teama de ivirea unui copil in acest moment, mai ales daca nu este in plan.

Showbiz.ro: – Cum ai reactiona daca ai ramane insarcinata acum, cand esti in plina ascensiune muzicala?

Anda Adam: Probabil m-ar lua prin surprindere si m-as panica un pic, dar ce ar putea fi mai frumos de atat? E trist sa constat ca acest subiect pentru multi a devenit o povara si ca oamenii fac copii cand isi permit si nu din dragoste! Oricum, in cazul meu, cred ca m-as descurca orice ar fi si probabil ca as canta pana in ultimul moment. Nu mi se pare o piedica in cariera mea ci doar mult mai mult efort din partea mea, pentru ca stiu ca nu va fi usor deloc!

Anda Adam

Showbiz.ro: – Iti place sa gatesti? Ii duci iubitului tau micul dejun la pat?

Anda Adam: Micul dejun la noi e simplu si fara sa gatesti, pentru ca, de obicei, consta in oua fierte cu sunca de pui sau curcan, 3-4 masline, un iaurt, sau fructe si cam asta e!

Showbiz.ro: – Cum iti place sa fii rasfatata?

Anda Adam: Facand si fiind de acord cu toate nebuniile ce-mi trec prin cap! Gen…ne manjim dintii cu nutela si radem unii de altii, ne dam jos din masina la semafor ca e o piesa tare la radio si bagam repede un dans cat e semaforul rosu… sau pur si simplu mergand la un restaurant select, linistit unde sa experimentam specialitati frantuzesti.

Showbiz.ro: – Ti-ai inselat vreodata partenerul de viata in relatiile pe care le-ai avut ?

Anda Adam: Nu, nu sunt genul! Ma atasez foarte tare de oameni in general si sunt o familista convinsa prin felul meu de a fi si prin zodia mea: TAUR.

Anda Adam

Showbiz.ro: – Cum merge relatia ta cu Victor Slav? Toata lumea asteapta sa fixati data nuntii

Anda Adam: Asta cu fixatul datii ma omoara! Eu nu reusesc sa imi fixez o data sa ajung la dentist (si stomatologul meu va poate confirma cat se chinuie cu mine). Cred ca o sa se intample asta asa subit de pe o saptamana pe alta si habar n-am totusi cand! Promitem sa va anuntam cand ne apuca nebuneala!

Citeste interviul cu Anda Adam pe Showbiz.ro

Surse Foto: Marius Baragan, Edward Aninaru