Anda Adam, mai tare decât Jennifer Lopez în Peru! A ajuns nr.1!

Apropo.ro / 08.05.2012, 14:53
Anda Adam, mai tare decât Jennifer Lopez în Peru! A ajuns nr.1!
Anda Adam se bucură de succes internaţional din ce în ce mai mare. Artista a ajuns pe locul 1 în topul NRJ din Peru cu piesa “Can You Feel Love”, pe care a compus-o şi pe care o interpretează alături de DJ-ul portughez Kourosh Tazmini.

Melodia domină topurile din ţara latino, devansând hituri ale unor artişti renumiţi precum Jennifer Lopez, Pitbull şi Bob Sinclair.
„Can You Feel Love” se anunţă a fi hitul verii în America de Sud, mai ales după ce piesa a intrat pe radiourile din Brazilia, Venezuela, Columbia şi Peru.
Bucuria este cu atât mai mare pentru artistă, cu cât piesa este compusă chiar de ea.
„Este o piesă de vară, sensibilă, pe care o simţi in adevarata ei valoare dacă eşti îndrăgostit. Mă bucur enorm că este placută de public. Pentru un artist, aceasta este cea mai mare satisfacţie!”, declară Anda Adam.

Anda AdamArtista a interpretat această piesa pentru prima dată într-o emisiune TV anul trecut, în Portugalia, în cadrul show-ului Portugal no Curacao de pe RTP 1.
Videoclipul melodiei este acum difuzat de posturile muzicale din toată lumea şi a fost filmat anul trecut în Portugalia, la castelul Mouros şi pe o corabie cu care a străbătut ţărmurile Oceanului Atlantic.
Imbrăcată cu o rochie albă, lungă, vaporoasă, cu o cămaşă albastră legată la piept, pentru a-i dezveli unul din cele mai bine lucrate abdomene femininE din showbiz-ul românesc, şi cu o bentiţă roşie pe cap, Anda Adam a filmat clipul piesei şi pe renumita plajă Paraia de Guincho din Portugalia.