Anda Adam, mama copilului lui Cătălin Botezatu

Apropo.ro / 23.09.2013, 15:30
Anda Adam, mama copilului lui Cătălin Botezatu
Designerul Cătălin Bătezatu a declarat public că și-ar dori un copil cu artista Anda Adam.

Între Cătălin Botezatu și Anda Adam există o prietenie sinceră și un respect ce durează de ani buni. Deși este burlac, Botezatu pare totuși atras de ideea unei căsătorii, mai ales dacă femeia care i-ar sta alături ar fi Anda Adam. El nu exclude nici varianta în care ar deveni tată.

Click aici pentru prognoza meteo pe 15 zile

Între mine și Anda nu e un artificiu de imagine, așa cum își închipuie lumea. Ne leagă o prietenie frumoasă bazată pe faptul că ne înțelegem foarte bine. Anda este o persoană care muncește enorm de mult, care face un show cu totul și cu totul profi! Am nevoie de o femeie care să accepte că eu sunt mereu plecat, iar munca e pe primul loc. Anda e genul acesta de femeie… La ea e ziua și concertul. Poate acesta e motivul pentru care ne potrivim: fiecare înțelege munca celuilalt„, spune Cătălin.

Nu știi niciodată ce îți rezervă viața. Eu nu am fost adeptul familiei, al copiilor. Cu Anda e ceva special, aș face un copil cu ea. O cunosc de mulți ani. Merg des la concertele ei! De fiecare dată când introduce ceva nou în show, mă sună și îmi povestește, îmi cere părerea. Nimeni nu știe că fratele ei, care acum e plecat în Austria, a lucrat pentru mine ca model. Vara asta, i-am cunoscut și mama. E o femeie superbă, iar Anda îi calcă pe urme„, a mai declarat designerul Cătălin Botezatu.