Anda Adam poarta in seara de Revelion o rochie de un sfert de milliard

De: Mia Nicolescu / 31.12.2011, 13:35
Anda Adam poarta in seara de Revelion o rochie de un sfert de milliard
La miezul noptii, Anda Adam va urca pe scena in Ucraina, imbracata cu o rochita confectionata din 1.250 de cristale Swarovski si pietre semipretioase.

Anda Adam a plecat in aceasta dimineata spre Odessa, Ucraina, acolo unde va sustine, la miezul noptii, un super concer. Artista a pregatit un recital cu cele mai cunoscut hituri ale sale, o mare parte dintre acestea fiind cunoscute deja de vecinii nostri.

Anda Adam va purta pe scena o rochita din tul, incrustata cu 1.250 de cristale Swarovski si pietre semipretioase. Creatia a fost realizata special pentru frumosa cantareata de un designer din Italia si a costat peste 5.000 de euro. Alegerea artistei este cu atat mai pretioasa cu cat la concertul ei vor fi prezenti o mare parte din milionarii si miliardarii ucrainieni.

Anda Adam este unul din cei mai de succes artisti romani peste hotare, piesele ei devenind hit-uri nu doar in Romania, ci si in Turcia, Rusia, Bulgaria, Spania, Portugalia sau Marea Britanie. In Ucraina, Anda este o abonata a posturilor de radio si, prin urmare, concertele sale sunt la mare cerere, drept dovada, fiind oferta de a canta in noaptea de Revelion pentru suma de 20.000 de euro.