Anda Adam s-a logodit: “Am simţit din prima clipă că Sorin va fi soţul meu”

Apropo.ro / 15.10.2014, 11:50
Anda Adam s-a logodit: “Am simţit din prima clipă că Sorin va fi soţul meu”
10 octombrie a fost cea mai frumoasă zi din viaţa Andei Adam. Vedeta a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, Sorin.
„A venit la mine – eu abia ajunsesem acasă de la un concert – cu un imens buchet de trandafiri. M-a luat în braţe, am vrut să-i mulţumesc şi să-l pup, apoi am văzut prins inelul de frunza unui trandafir. Cum am reacţionat? M-am blocat!… Aşa cum am mai spus, a fost cea mai frumoasă zi din viaţa mea!”, ne-a declarat Anda. 
 
 
 
Foto: Antena 1
 
 
Anda şi Sorin s-au cunoscut în luna august a acestui an, într-un cerc de prieteni. “Ne-am dat seama că ne placem şi, ulterior, că avem multe în comun. Relaţia noastră s-a legat de la sine. Am vorbit deja şi despre un viitor comun. Şi el îşi doreşte o familie şi copii, ca şi mine. De altfel, eu întotdeauna mi-am dorit o familie şi copii, însă pentru ca lucrurile acestea să se şi întâmple e nevoie de ambii parteneri”, mai spune artista. 
 
“Îl văd pe Sorin ca fiind soţul meu! Am simţit asta chiar de când l-am cunoscut! Mi-a plăcut că este un bărbat hotărât, responsabil, un om pe care te poţi baza şi care ştie ce vrea. Asta îmi doresc eu de la un bărbat!”, mai spune Anda.
Sorin este student în ultimul an la Facultatea de Drept, nu este persoană publică şi îşi doreşte discreţia, în ceea ce-l priveşte.