Anda Adam şi Victor Slav – Happy New Year… în paşi de dans!

De: Cătălina Matei / 29.12.2008, 00:00
Anda Adam şi Victor Slav - Happy New Year...  în paşi de dans!
În noaptea dintre ani, patru cupluri de vedete care s-au îndrăgostit pe ringul de la ”Dansez pentru tine” vor sărbători Revelionul în paşi de dans la PRO TV. Anda Adam şi Victor Slav au pregătit un număr special, pe ritmurile piesei ”New York, New York” şi pe... soclul Statuii libertăţii! De altfel, ”The Big Apple” este şi destinaţia de vacanţă unde cei doi îndrăgostiţi vor ajunge imediat după Revelion.

-Mai aveţi puţin şi împliniţi doi ani de… iubire! Cum a evoluat relaţia voastră în acest răstimp?
Anda: Practic, nici nu mi-am dat seama cînd au trecut doi ani, pentru că am făcut atît de multe lucruri frumoase îm­preună încît timpul pur şi simplu a zburat. Dacă o să evo­lueze tot aşa relaţia, înseamnă că vom rămîne veşnic tineri… Toţi vor îmbătrîni pe lîngă noi şi noi nici nu ne vom da sea­ma!

Victor: Am împlinit deja 2 ani şi nici nu mi-am dat seama cînd a trecut timpul. Sîntem doi oameni plini de viaţă, iar relaţia noastră a evoluat foarte frumos, chiar dacă unii cre­deau că nu o să dureze mai mult de 2-3 luni… Uite că nu a fost aşa!

– Ce-aţi învăţat unul de la celălalt?
Anda: Am învăţat definiţia iubirii, ba chiar mai mult de atît, am şi aplicat-o! Ecuaţia e chiar mai simplă decît cred unii şi rezultatul acestei ecuaţii e cel mai frumos lucru din lume.
Victor: Să mă bucur de viaţă, să am mai multă încredere în mine, să pot să o iau oricînd de la capăt!

– Reuşiţi să vă călcaţi pe nervi? Şi cine face pri­mul pas spre împăcare?
Anda: Să ştiţi că încă nu am reuşit această ”performanţă”, iar alături de Victor nu cred că o să se întîmple asta vreodată. Pentru că educaţia pe care o are de la părinţii lui nu-l lasă să facă asta şi e mult prea atent la tot ce e legat de noi doi.

Victor: Nu ne călcăm pe nervi, noi nu ne certăm… Putem avea opinii diferite şi asta este un lucru foarte bun, pentru că altfel totul ar fi foarte ciudat! Nu-i aşa?!

Revelion între concerte

– Cum a fost primul Revelion petrecut împreună?
Anda: A fost doar REVE… pentru că am tot fost pe drumuri de la o cîntare la alta! Şi în următorul an a venit şi LION… Tot pe drumuri! Dar ambele au fost emoţionante şi palpitante.
Victor: Pe drumuri, alergînd de la un concert la altul, ciocnind un pahar de şampanie şi gustînd cîte ceva în fiecare loc în care am fost. Pe 1 ianuarie, aveam deja trei kilograme în plus!

– Sînteţi superstiţioşi de Anul Nou? Aveţi la voi bani şi usturoi sau purtaţi lenjerie roşie?
Anda: Am superstiţii, dar de Revelion mă prinde noul an cu ce apuc… În ultimul timp, numai cu Victor! Şi văd că e mai puternic decît toate cele enumerate mai sus, pentru că mi-a adus foarte mult noroc.
Victor: Nu sînt superstiţios, dar bani am la mine de Revelion. Usturoi şi lenjerie roşie… nu prea.

– Ce se va întîmpla în acest an de Revelion?
Anda: Nu ştiu de ce, dar am un déjà-vu! Parcă am mai cîntat ”Selecta” de vreo nouă ori în aceeaşi seară.
Victor: La fel ca şi în anii precedenţi! La naiba, iar mă îngraş trei kilograme!

Statuia libertăţii şi dansul indian

– Pentru programul de Revelion de la PRO TV, ”Ha­ppy New Year”, cum aţi ajuns la Statuia li­ber­tăţii şi la celebra melodie?
Anda: În primul rînd, am vrut să fie ceva foarte happy şi probabil că ne-a inspirat destinaţia de vacanţă pe care o avem imediat după Revelion… Deci, vă invităm să urmăriţi ”New York, New York”!

Victor: De cîte ori am fost în New York, am tot încercat să ajungem la Statuia libertăţii şi nu am reuşit să o vizităm. Aşa că, dacă nu am ajuns noi la statuie, am adus statuia la noi, adică la ”Happy New Year”, la PRO TV, în noaptea de Revelion!

– Ce veţi dansa?
Anda: Cred că ar fi mai simplu să ne întrebaţi ce nu dansăm!
Victor: Avem nişte dansuri speciale alături de celelalte cu­pluri care participă la acest Revelion, printre care şi un dans indian! Mai multe nu putem să vă dezvăluim, trebuie să vă uitaţi!

– Ce vă place vouă să dansaţi împreună, în general?
Anda şi Victor: Orice, dacă ştim că nu ne dă iar note Mihai Petre!

– Aţi mai repeta experienţa ”Dansez pentru tine”?
Anda: Daaaaaaa!!! Îmi place enorm să dansez şi, în plus, faptul că prin asta poţi ajuta pe cineva este cu atît mai îm­bucurător. Aş face-o ”over and over again”. Nu mai con­tează cine e în juriu!

Victor: Da! Numai dacă participi poţi înţelege ce se întîmplă acolo. Te implici foarte mult, cu sufletul, şi nu contează altceva decît că-l poţi ajuta pe acel om pentru care dansezi. Sînt multe ore de muncă, pe care însă, la final, le ştergi cu buretele pentru că te simţi mai bun şi mai util în faţa lui Dumnezeu.

Surprizele lui 2009

– De ce credeţi că se îndrăgosteşte lumea la ”Dan­sez pentru tine”?
Anda: Hmmm… nu găsesc o explicaţie, dar cred că Cineva acolo sus ne iubeşte şi ne-a trimis la ”Dansez pentru tine” pe amîndoi pentru că, pur şi simplu, trebuia să ne îndrăgostim unul de altul.

Victor: Pentru că stai acolo mai multe ore decît stai acasă. Practic, acolo este casa ta şi aşa ai timp să-i cunoşti mai bine pe cei de lîngă tine. Iar în final, nu ştiu ce se întîmplă… Love is in the air!

– Ce plănuiţi în 2009?
Anda: Să dăm o spargere, dar să nu spuneţi nimănui. Glu­meam! Avem multă treabă. Eu o să lansez un nou album, un nou videoclip şi un supershow pentru spectacole, care in­clude coregrafii speciale, costume foarte frumoase şi multe surprize! Evident, Victor m-a inspirat în multe lucruri legate de acest proiect.

Victor: Vreau să fim sănătoşi, în primul rînd, că de restul ne ocupăm noi. Planuri, cum am mai spus-o, nu ne facem, totul se întîmplă de la sine!