Anda Adam trage cu…“Gloanţe oarbe”

Apropo.ro / 05.11.2014, 10:35
 Anda Adam trage cu…“Gloanţe oarbe”
Anda Adam şi-a lansat astăzi videoclipul piesei „Gloanţe oarbe”, o piesă în care concurenta de la “Te cunosc de undeva!” se regăseşte foarte mult.
“Sunt încântată că azi are loc premiera clipului “Gloante Oarbe”. Este o piesă în care mă regăsesc foarte mult şi parcă mă întorc în timp, atunci când am lansat primul meu hit, „Nu Mă Uita”, împreună cu RACLA. Atât mesajul piesei, cât şi emoţia pe care o trăiesc le simt foarte aproape de perioada mea de debut”, spune ea.
 
Din secunda în care a auzit piesa în studio la Adrian Sînă, Anda şi-a dat seama că este un hit şi că acesta va fi următorul ei single.
 
“La filmările pentru videoclip, ne-am distrat, dar am şi  îngheţat de frig la cadrele din cadă în care apa era puţin călduţă, iar afară erau 5-6 grade. Am asistat şi la trageri cu gloanţe în diferite obiecte, însă noi am fost în siguranţă şi feriţi de orice pericol, urmând ca echipa lui Alex Ceauşu să aplice ulterior grafic alte efecte speciale, prin care tot ce era în jurul meu să fie ciuruit de gloanţe. Aşadar, să vă puneţi vestele antiglonţ pentru că de data asta chiar o să trag cu… „Gloanţe Oarbe””, povesteşte Anda Adam.