Anda Adam, transformare de senzatie in papusa Nicki Minaj! “Ma simt ca la cinci ani!”

Apropo.ro / 17.03.2013, 14:00
Anda Adam, transformare de senzatie in papusa Nicki Minaj! “Ma simt ca la cinci ani!”
Anda Adam a suferit o transformare de senzatie pentru coperta noului numar al revistei Bfresh. Artista a adoptat un stil pop-wave ce aminteste de non-conformista Nicki Minaj: parul ondulat, suvite roz, machiaj puternic, in culori vii, gene supradimensionate, haine si accesorii in culori puternice.

Anda Adam

Tematica pictorialului a impresionat-o pe solista, catalogand-o drept o provocare usor de indeplinit. „Ma identific cu personajul propus de voi, pentru ca sufletul meu este un suflet de copil. Ma simt ca la 5 ani”, a marturisit ea in timpul sedintei foto.

Anda Adam a imbracat rochite tip baby doll, fuste din voal, bustiere provocatoare, tricouri cu imprimeuri inspirate din desene animate, pantofi sport roz cu buline, precum si o coroana aurita demna de o adevarata printesa pop autohtona.
Anda Adam
Fiecare ipostaza i-a pus in evidenţa trupul tonifiat, rodul a unui stil de viaţa sanatos pe care il are inca din perioada adolescenţei.
„Mi-a placut sportul de cand ma ştiu, am şi fost educata aşa. Tatal meu a fost antrenorul echipei Steaua de inot şi inca de la 5 ani il insoţeam la bazin. Am inceput cu inotul şi gimnastica, apoi cu puţin handball şi m-am apucat serios de fitness pe la 16-17 ani”, a declarat Anda Adam.
Anda Adam
Artista dezvaluie cum işi menţine silueta: „Am trei perioade pe an de definire cand regimul alimentar e foarte strict. Ma axez pe genul de regim proteic fara carbohidraţi, apoi scot carnea din alimentaţie şi ma axez doar pe salate şi cateva fructe. Din alimentaţia mea nu lipsesc oua de prepeliţa dimineaţa, salate şi legume. Concertele pe care le susţin sunt şi ele destul de solicitante pentru ca fac mişcare foarte multa. Am coregrafii pentru fiecare piesa, sincroane, şi ma solicita ca şi un program de cardio.Chiar daca sunt in deplasare in anumite oraşe, atunci cand imi permite şi timpul, fug la sala inainte de concert. Deci sunt intr-o continua mişcare”, a marturisit artista pentru Bfresh, pictorialul fiind realizat de Vali Barbulescu.