Anda Adam vorbește despre relația lui Victor cu Bianca

Apropo.ro / 23.01.2013, 15:15
Anda Adam vorbește despre noua relație a lui Victor Slav, bărbatul care i-a fost alături timp de 6 ani.

Anda Adam dă dovadă că este o femeie adevărată, cu bun simț și fără dorința de a-și spăla rufele în public, așa cum fac alte vedete.

Anda a trăit o poveste frumoasă de dragoste alături de Victor Slav. Cei doi au pus de curând capăt unei relații ce a durat 6 ani, fără a comenta prea mult pe marginea motivelor: „Nu mai exista o bună comunicare”.

Anda Adam si Victor Slav

Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, Anda și-a exprimat uluirea nu față de faptul că Victor și-a refăcut viața, ci că el și Bianca Drăgușanu au primit titulatura de „cuplul anului 2013”.

Mai mult, Anda s-a arătat suprinsă de faptul că Victor pe care îl vede acum este puțin diferit de cel care i-a fost alături. Pe atunci nu se afișau prea mult la evenimentele mondene, nu vorbeau despre viața lor privată, se expuneau puțin.

Relația cu Bianca este exact opusul a ce a fost înainte, cu Anda. Biancăi îi place să se expună cât mai mult, după cum susține și Dan Capatos, face fotografii la tot pasul pe care le postează pe Facebook. Deci, mai puțină intimitate și discreție.

Bianca si Victor Slav

„Noapte bună:) cu Victor Slav”, a scris Bianca pe Facebook

În ce privește relația lui Victor cu Bianca, Anda Adam spune că dacă el este un bărbat fericit în brațele roșcatei, atunci și ea este fericită. Nu le poartă pică și nici nu este supărată.

Anda Adam nu așteaptă și nici nu dorește o împăcare cu Victor Slav. Au pus punct, dar nu o mai iau de la capăt, ci fiecare este pe drumul său.

În emisiunea „Un Show Păcătos”, Anda a mai amintit că a citit în presa tabloidă cu Bianca Drăgușanu ar fi deja însărcinată cu Victor. Cu zâmbetul pe buze, artista a declarat că le-ar cânta la botez sau la nuntă în semn de cadou.

Am auzit că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată. Ideea e că dacă ei au o relație de durată și dacă Bianca este însărcinată, eu le fac un cadou: le cânt la botez. Eu sunt o o lady până la capăt, să mă cheme să cânt la nuntă sau la botez. Eu cred că lumea e invidioasă pe Victor pentru că e cu Bianca„, a spus Anda.

În final, Anda Adam se declară o femeie fericită că este liberă, tocmai s-a întors dintr-o vacanță în SUA unde s-a simțit excelent, dar și că are în derulare mai multe proiecte, precum și un nou single ce va fi lansat în curând.