Anda Călin, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, prezentatoare la tv

De: Cristiana Trifu / 10.09.2018, 15:41
Anda Călin, fosta iubită a lui Liviu Vârciu, prezentatoare la tv
Liviu Vârciu şi Anda Călin au devenit părinţi în septembrie 2017. Cei doi au o fetitţă pe nume Anastasia Maria.

După un an jumătate de relaţie amoroasă, Liviu Vârciu a anunţat pe contul lui de Instagram că a pus capăt legăturii cu Anda Călin.

Recent, vedeta a primit o ofertă în televiziune. Astfel, ea face parte din echipa emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars, unde prezintă o rubrică de beauty. Potrivit spynews.ro, Anda Călin va prezenta zilnic, de luni până vineri,  o rubrică de beauty în cadrul emisiunii Star Matinal, care este prezentată de Natalia Mateuţ şi Mircea Eremia.

Iată mai jos mesajul prin care artistul a anunţat că s-a despărţit de Anda Călin 

„Dragi prieteni, aşa cum mă ştiţi, eu sunt un om sincer. Ştiu că mereu v-a plăcut asta la mine şi nu o să vă dezamăgesc nici acum. Vreau să vă anunţ că eu şi Anda, mama copilului meu, nu mai formăm un cuplu. Am decis să mergem pe drumuri separate. Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunată, dar ştiţi şi voi cum e viaţa: uneori pur şi simplu oamenii nu se potrivesc, oricât ar încerca. Împreună avem un îngeraş de fetiţă. Ea este şi va fi prioritatea noastră. Vom fi împreună la toate momentele importante din viaţa ei. Împreună. Vreau să îi mulţumesc Andei pentru că este o mama bună. Vă pup şi vă iubesc!”